27
Σαβ, Απρ

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου και άλλα έξι πανεπιστήμια της Κύπρου στηρίζουν τον 3ο Διαγωνισμό Δημιουργικής Επικοινωνίας με θέμα «Η τεχνητή νοημοσύνη μπορεί να βοηθήσει στη σωτηρία του πλανήτη από την κλιματική αλλαγή», ο οποίος διοργανώνεται από το Γραφείου Τύπου και Πληροφοριών της Κυπριακής Δημοκρατίας.

Στον Διαγωνισμό μπορούν να συμμετάσχουν πτυχιακοί και μεταπτυχιακοί φοιτητές του ΑΠΚΥ με ένα πρωτότυπο έργο, το οποίο να αποτελέσει εργαλείο επικοινωνίας για να προσελκύσει το ενδιαφέρον και να ενημερώσει σχετικά με τις ευκαιρίες που προσφέρει η τεχνητή νοημοσύνη για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

Τα έργα που θα υποβληθούν πρέπει να εμπίπτουν σε μια από τις παρακάτω κατηγορίες:

(α) Οπτική Επικοινωνία – Αφίσα (σε έντυπη μορφή και ελάχιστο μέγεθος Α3), Web Graphics (στατικά ή animated σε gif, png ή jpeg), Logos, Illustrations (σε έντυπη μορφή και ελάχιστο μέγεθος Α3) ή οποιαδήποτε άλλη γραφιστική δημιουργία.

(β) Video/Animation (διάρκειας μέχρι 30 δευτερολέπτων).


Κάθε έργο πρέπει να συνοδεύεται από μια σύντομη περιγραφή του σκεπτικού πίσω από τη δημιουργική ιδέα, στην Ελληνική ή την Αγγλική.

Προθεσμία υποβολής: 27 Μαρτίου 2020

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη διαδικασία υποβολής των έργων και τις απαιτούμενες προϋποθέσεις, είναι διαθέσιμες ΕΔΩ.

 

Τελευταία ενημέρωση: Το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών ενημερώνει ότι ο εν λόγω Διαγωνισμός Δημιουργικής Επικοινωνίας, υπό το φως των εξελίξεων και των έκτακτων μέτρων που έχουν ληφθεί για περιορισμό της εξάπλωσης του ιού COVID-19, αναβάλλεται για το Φθινόπωρο 2020. Νέο χρονοδιάγραμμα θα ανακοινωθεί εν ευθέτω χρόνω.