08
Τετ, Μάι

Έργο Pact4Skills: Συμμετοχή φοιτητών σε σειρά συνεργατικών online σεμιναρίων (web-based tutorials)

Το έργο Pact4Skills χρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Ένωση στο πλαίσιο του Προγράμματος Erasmus+. Ξεκίνησε το 2022 και αναμένεται να ολοκληρωθεί το 2024. Στοχεύει στην παροχή δεξιοτήτων σε φοιτητές και φοιτήτριες που καλούνται να ανταποκριθούν στις νέες ανάγκες αναφορικά με τη διαχείριση ζητημάτων πολιτισμού στο πλαίσιο της σύγχρονου ψηφιακού πολιτισμού. Οι ειδικές αυτές δεξιότητες αφορούν στη διαπολιτισμικότητα, στον ψηφιακό κόσμο, και στο επιχειρείν.

Στο έργο συμμετέχουν εταίροι από έξι χώρες:

Επικεφαλής Εταίρος είναι το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

 

Στο πλαίσιο του έργου Pact4Skills οργανώνονται οι ακόλουθες δράσεις εκπαίδευσης - κατάρτισης:

  • Σειρά τεσσάρων δίωρων συνεργατικών online σεμιναρίων (web-based tutorials), με βεβαίωση συμμετοχής (6, 13, 20 και 27 Φεβρουαρίου 2023). Δηλώστε συμμετοχή  ΕΔΩ.
  • Ένα MOOC (Massive Online Open Course) με τέσσερις ενότητες, με ευρωπαϊκή πιστοποίηση δεξιοτήτων (Open Digital Badge) (Μάρτιος – Ιούνιος 2023).
  • Πρακτική εκπαίδευση – κατάρτιση για τη δημιουργία ψηφιακών παιχνιδιών παιχνίδια σοβαρού σκοπού, με βεβαίωση συμμετοχής.
  • Ένα εβδομαδιαίο εντατικό πρόγραμμα κατάρτισης σε μουσεία στο Άμστερνταμ (Ολλανδία) (9-16 Ιουλίου 2023).

Περισσότερες πληροφορίες για το έργο είναι διαθέσιμες εδώ: PACT4SKILLS.

Για ερωτήματα, για να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας ή για ό,τι σχετικό, επικοινωνήστε με email στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

Pact4Skills