20
Δευ, Μάι

Τηλεσεμινάριο: «Θετική Ψυχολογία: Πώς βλέπω το ‘ποτήρι μισογεμάτο’;» - Kύκλος ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων συμβουλευτικής στήριξης Χειμερινό εξάμηνο 2023

Με τη «Θετική Ψυχολογία», τα θετικά συναισθήματα και την προσωπική ανάπτυξη καταπιάνεται το πρώτο ανοικτό τηλεσεμινάριο του κύκλου δωρεάν ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων που διοργανώνει το  Γραφείο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου κατά το τρέχον Χειμερινό Εξάμηνο 2023. Το τηλεσεμινάριο έχει τίτλο: «Θετική Ψυχολογία: Πώς βλέπω το ‘ποτήρι μισογεμάτο’;» και θα πραγματοποιηθεί την Τρίτη, 24 Οκτωβρίου 2023 στις 17:00 (διάρκεια: 1 ώρα) μέσω της Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης του Πανεπιστημίου.


Η προεγγραφήως τις 22/10/2023 ΕΔΩ είναι απαραίτητη για λήψη του συνδέσμου τηλε-παρακολούθησης και για τη χορήγηση βεβαίωσης ολοκλήρωσης του σεμιναρίου.


Στο εν λόγω σεμινάριο θα γίνει γνωριμία με τον κλάδο της ψυχολογίας που αποσκοπεί στην προώθηση της ευημερίας και της ευζωίας. Η Θετική Ψυχολογία προσεγγίζει τον άνθρωπο με έναν διαφορετικό τρόπο σε σχέση με την παραδοσιακή ψυχοθεραπεία, εστιάζοντας στις δυνάμεις του κάθε ατόμου. Μέσα από αυτό το σεμινάριο οι συμμετέχοντες θα μάθουν πώς να παραμένουν αισιόδοξοι ακόμη και σε δύσκολες περιόδους και πώς να βλέπουν το ποτήρι της ζωής μισογεμάτο και όχι μισοάδειο. 

Όλα τα σεμινάρια της Σειράς μαγνητοσκοπούνται και γίνονται διαθέσιμα στο κανάλι του ΑΠΚΥ στο YouTube.


Καταχωρήστε το τηλε-σεμινάριο στο ημερολόγιό σας

AppleGoogleOffice 365OutlookOutlook.comYahoo