19
Κυρ, Μάι

Τηλεσεμινάριο: «Μάθε να λες «όχι». Οριοθέτηση και υγιείς σχέσεις» - Kύκλος ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων σε θέματα συμβουλευτικής στήριξης Χειμερινό εξάμηνο 2022

Την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2022 ολοκληρώνεται ο κύκλος δωρεάν ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης, τον οποίο διοργανώνει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) κατά το τρέχον χειμερινό εξάμηνο 2022. Το τελευταίο τηλεσεμινάριο της σειράς έχει τίτλο «Μάθε να λες «όχι». Οριοθέτηση και υγιείς σχέσεις» και ο κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να το παρακολουθήσει ελεύθερα αφού συνδεθεί στις 17:00 στα εργαλεία τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ, εδώ: https://tinyurl.com/38jtp8pf.

 Οι υγιείς σχέσεις βασίζονται στην υγιή οριοθέτηση. Στο τηλεσεμινάριο, η εισηγήτρια Νάταλυ Λούμπα, εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος και συνεργάτιδα του Γραφείου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης (Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας) του ΑΠΚΥ, θα αναλύσει την έννοια των ορίων και θα αναφερθεί στα διάφορα είδη ορίων. Επιπρόσθετα, θα διερευνηθούν οι λόγοι για τους οποίους οι άνθρωποι αδυνατούμε να θέσουμε υγιή όρια και, τέλος, η εισηγήτρια θα δώσει χρήσιμες πρακτικές συμβουλές που θα μας βοηθήσουν να αναπτύξουμε δεξιότητες σωστής οριοθέτησης με διάφορα άτομα στη ζωή μας.


Για την εξασφάλιση πιστοποιητικού παρακολούθησης χρειάζεται η ηλεκτρονική δήλωση ενδιαφέροντος έως τις 28/11/2022 στις 11:00 το πρωί, εδώ.


Καταχωρήστε το τηλε-σεμινάριο στο ημερολόγιό σας

Apple Google Office 365 Outlook Outlook.com Yahoo