04
Τετ, Οκτ

Τηλεσεμινάριο: «Άγχος εξετάσεων και δεξιότητες διαβάσματος» - Kύκλος ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων σε θέματα συμβουλευτικής στήριξης Χειμερινό εξάμηνο 2022

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) διοργανώνει κατά το τρέχον χειμερινό εξάμηνο 2022 κύκλο δωρεάν ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης. Την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί ανοικτό στο ευρύ κοινό τηλεσεμινάριο με τίτλο «Άγχος εξετάσεων και δεξιότητες διαβάσματος». Κάθε ενδιαφερόμενος, φοιτητής και φοιτήτρια, μπορεί να συνδεθεί διαδικτυακά στις 17:00 μέσω των εργαλείων τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ, εδώ: https://tinyurl.com/38jtp8pf.

Λίγο πριν την έναρξη της εξεταστικής περιόδου το στρες αυξάνεται και η ανησυχία κορυφώνεται. Σε αυτό το τηλεσεμινάριο, η εισηγήτρια Νάταλυ Λούμπα, εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος και συνεργάτιδα του Γραφείου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης (Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας) του ΑΠΚΥ, θα εξηγήσει τρόπους να διαχειριζόμαστε αποτελεσματικά το άγχος, ώστε να είμαστε πιο παραγωγικοί. Επίσης, θα μιλήσει για εύκολες και απλές πρακτικές που μπορούν να ενισχύσουν τις διάφορες μεθόδους διαβάσματός μας, ώστε να διανύσουμε την όποια εξεταστική περίοδο όσο πιο ήρεμα και παραγωγικά γίνεται.


Για την εξασφάλιση πιστοποιητικού παρακολούθησης χρειάζεται η ηλεκτρονική δήλωση ενδιαφέροντος έως τις 7 Νοεμβρίου 2022, εδώ.


Πρόγραμμα επόμενων σεμιναρίων (ώρα έναρξης 5.00μ.μ., διάρκεια 1 ώρα):

  • Μάθε να λες «όχι». Οριοθέτηση και υγιείς σχέσεις | Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022

Τα σεμινάρια, ανοικτά σε κάθε ενδιαφερόμενο, θα προσφέρονται διαδικτυακά και θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω της Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ. Οι καταγραφές τους θα είναι διαθέσιμες σε όλους στο κανάλι του ΑΠΚΥ στο YouTube.


Καταχωρήστε το τηλε-σεμινάριο στο ημερολόγιό σας

Apple Google Office 365 Outlook Outlook.com Yahoo