27
Τετ, Σεπ

Τηλεσεμινάριο: «Work-Life Balance. Making it all Fit!» - Kύκλος ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων σε θέματα συμβουλευτικής στήριξης Χειμερινό εξάμηνο 2022

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) διοργανώνει κατά το τρέχον χειμερινό εξάμηνο 2022 κύκλο δωρεάν ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης. Την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί ανοικτό στο ευρύ κοινό τηλεσεμινάριο με τίτλο «Work – Life Balance. Making it all fit!». Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συνδεθεί διαδικτυακά στις 17:00 μέσω των εργαλείων τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ, εδώ: https://tinyurl.com/38jtp8pf.

Πόσο σημαντική είναι μια ισορροπημένη ζωή; Η κακή διαχείριση του χρόνου, η αδυναμία να πούμε «όχι», η λανθασμένη οριοθέτηση μεταξύ προσωπικής και επαγγελματικής ζωής επηρεάζει την ψυχική μας υγεία. Η Νάταλυ Λούμπα, εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος και συνεργάτιδα του Γραφείου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης (Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας) του ΑΠΚΥ συζητά πρακτικούς τρόπους για να ανακτήσουμε τον έλεγχο της ζωής μας, να θέτουμε προτεραιότητες και να είμαστε σε θέση να αφιερώνουμε ικανοποιητικό χρόνο σε κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μας. 


Για την εξασφάλιση πιστοποιητικού παρακολούθησης χρειάζεται η ηλεκτρονική δήλωση ενδιαφέροντος έως τις 24 Οκτωβρίου 2022, εδώ.


Πρόγραμμα επόμενων σεμιναρίων (ώρα έναρξης 5.00μ.μ., διάρκεια 1 ώρα):

  • Άγχος εξετάσεων και δεξιότητες διαβάσματος | Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022
  • Μάθε να λες «όχι». Οριοθέτηση και υγιείς σχέσεις | Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022

Τα σεμινάρια, ανοικτά σε κάθε ενδιαφερόμενο, θα προσφέρονται διαδικτυακά και θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω της Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ. Οι καταγραφές τους θα είναι διαθέσιμες σε όλους στο κανάλι του ΑΠΚΥ στο YouTube.


Καταχωρήστε το τηλε-σεμινάριο στο ημερολόγιό σας

Apple Google Office 365 Outlook Outlook.com Yahoo