19
Τρι, Μαρ

Τηλεσεμινάριο: «Θωράκιση ψυχικής υγείας - η σημασία της αυτογνωσίας» - Kύκλος ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων σε θέματα συμβουλευτικής στήριξης Χειμερινό εξάμηνο 2022

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) διοργανώνει κατά το τρέχον χειμερινό εξάμηνο 2022 κύκλο δωρεάν ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων συμβουλευτικής και ψυχολογικής στήριξης. Την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2022 θα πραγματοποιηθεί το πρώτο ανοικτό στο ευρύ κοινό τηλεσεμινάριο με τίτλο «Θωράκιση ψυχικής υγείας - η σημασία της αυτογνωσίας». H ψυχική υγεία είναι πολλά περισσότερα από την απουσία ψυχικών νοσημάτων και η ψυχική ευημερία πρέπει να είναι προτεραιότητα κάθε ανθρώπου διότι επηρεάζει όλους τους τομείς της ζωής του.

Κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να συνδεθεί διαδικτυακά στις 17:00 μέσω των εργαλείων τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ, εδώ: https://tinyurl.com/38jtp8pf.

Η Νάταλυ Λούμπα, εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος και συνεργάτιδα του Γραφείου Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης (Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας) του ΑΠΚΥ αναλύει πώς μπορούμε να βελτιώσουμε την ψυχική μας υγεία διαμορφώνοντας τον τρόπο ζωής και τις προτεραιότητές μας. Θα δώσει χρήσιμες πρακτικές συμβουλές για βελτίωση της ψυχικής μας υγείας και θα αναλύσει τον ρόλο της αυτογνωσίας, της ικανότητας δηλαδή να γνωρίζουμε καλά τον εαυτό μας.


Για την εξασφάλιση πιστοποιητικού παρακολούθησης χρειάζεται η ηλεκτρονική δήλωση ενδιαφέροντος έως τις 10 Οκτωβρίου 2022, εδώ.


Πρόγραμμα επόμενων σεμιναρίων (ώρα έναρξης 5.00μ.μ., διάρκεια 1 ώρα):

  • Work-life balance. Making it all fit! | Τετάρτη, 26 Οκτωβρίου 2022 [στην αγγλική γλώσσα]
  • Άγχος εξετάσεων και δεξιότητες διαβάσματος | Τετάρτη, 9 Νοεμβρίου 2022
  • Μάθε να λες «όχι». Οριοθέτηση και υγιείς σχέσεις | Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022

Τα σεμινάρια, ανοικτά σε κάθε ενδιαφερόμενο, θα προσφέρονται διαδικτυακά και θα μεταδίδονται ζωντανά μέσω της Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ. Οι καταγραφές τους θα είναι διαθέσιμες σε όλους στο κανάλι του ΑΠΚΥ στο YouTube.


Καταχωρήστε το τηλε-σεμινάριο στο ημερολόγιό σας

Apple Google Office 365 Outlook Outlook.com Yahoo