29
Παρ, Μαρ

Τηλεσεμινάριο: «Τεχνικές Διαβάσματος» - Νέος κύκλος ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων σε θέματα συμβουλευτικής & ψυχολογικής στήριξης

Νέο κύκλο δωρεάν ανοικτών διαδικτυακών σεμιναρίων εγκαινιάζει το Γραφείο Συμβουλευτικής και Ψυχολογικής Στήριξης της Μονάδας Υποστήριξης Φοιτητών και Προγραμμάτων Σπουδών του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ) κατά το τρέχον εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2021-2022.

Τα σεμινάρια, με ευρεία θεματολογία, είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες της παγκόσμιας φοιτητικής κοινότητας του ΑΠΚΥ και στοχεύουν στην καλύτερη δυνατή εξατομικευμένη φοιτητική εμπειρία, αλλά και ανταποκρίνονται σε ανάγκες της ευρύτερης κοινωνίας.

Το πρώτο σεμινάριο του κύκλου τιτλοφορείται «Τεχνικές Διαβάσματος» και θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2022 με ώρα έναρξης τις 17:00.

Για την παρακολούθησή του, με ελεύθερη σύνδεση στα εργαλεία τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ στον σύνδεσμο https://tinyurl.com/38jtp8pf, απαιτείται δήλωση ενδιαφέροντος έως τις 24 Ιανουαρίου εδώ.

Στη διάρκεια του σεμιναρίου, η Νάταλυ Λούμπα, εγγεγραμμένη Συμβουλευτική Ψυχολόγος και συνεργάτιδα του Γραφείου, η οποία είναι η εισηγήτρια όλων των τηλεσεμιναρίων του κύκλου, θα εστιάσει σε τεχνικές αποδοτικότερου και ταχύτερου διαβάσματος και αποτελεσματικής μελέτης. Θα παρουσιάσει διάφορες μεθόδους, ώστε οι συμμετέχοντες να εξερευνήσουν αυτές που αποδίδουν καλύτερα στην περίπτωσή τους και που θα τους βοηθήσουν να αποδίδουν καλύτερα στις ακαδημαϊκές απαιτήσεις. Οι προτεινόμενες τεχνικές μάθησης θα συμβάλουν ώστε το διάβασμα και η μελέτη να γίνονται ευκολότερα και πιο ενδιαφέροντα με λιγότερη πνευματική και σωματική κόπωση.

 

Καταχωρήστε το τηλε-σεμινάριο στο ημερολόγιό σας

Apple Google Office 365 Outlook Outlook.com Yahoo