03
Παρ, Μάι

Το ΑΠΚΥ στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) από 9 έως 17 Σεπτεμβρίου 2023

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο Κύπρου και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο, συμμετέχει στην 87η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης από τις 9 έως τις 17 Σεπτεμβρίου 2023 με κοινό εκθετήριο των τριών δημόσιων κυπριακών πανεπιστημίων στο PAVILION 16.

Οι επισκέπτες της ΔΕΘ και του εκθετηρίου του ΑΠΚΥ θα έχουν την ευκαιρία να ενημερωθούν για τα Προπτυχιακά, Μεταπτυχιακά, Διδακτορικά Προγράμματα Σπουδών και για τα Προγράμματα Διά Βίου Μάθησης που προσφέρει το Πανεπιστήμιό μας με την ευέλικτη εξ αποστάσεως εκπαιδευτική μεθοδολογία του. Καινοτόμο δημόσιο και ψηφιακό, το ΑΠΚΥ προσφέρει ευκαιρίες τριτοβάθμιας εκπαίδευσης σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, συνθηκών ζωής, επαγγελματικής κατάστασης και τόπου διαμονής. Είναι ισότιμο και ομοταγές προς τα Ελληνικά πανεπιστήμια και οι τίτλοι σπουδών του αναγνωρίζονται από τον ΔΟΑΤΑΠ σύμφωνα με τα κριτήρια και τις διαδικασίες του. 

 

Επισκεφθείτε το εκθετήριό μας και λάβετε πληροφορίες για:

  • την εισδοχή σε Προγράμματα Σπουδών, την εκπαιδευτική μεθοδολογία, καθώς και για το ανταγωνιστικό κόστος φοίτησης και τις εκπτώσεις διδάκτρων σε ομάδες του πληθυσμού.
  • το Πανεπιστήμιο γενικότερα, τις υποδομές τηλεκπαίδευσης και τις υπηρεσίες που προσφέρει στη φοιτητική του κοινότητα.

Με τιμώμενη χώρα τη Βουλγαρία, η 87η ΔΕΘ που θα πραγματοποιηθεί στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Θεσσαλονίκης είναι το σημαντικότερο επιχειρηματικό, οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό γεγονός του 2023. Σε μία περίοδο μεγάλων ανακατατάξεων στο εγχώριο και στο διεθνές επίπεδο, η 87η ΔΕΘ θα παρουσιάσει όλες τις νέες προκλήσεις στην τεχνολογία, καινοτομία, προστασία του περιβάλλοντος, ενέργεια, εκπαίδευση, start-ups και ηλεκτρονική διακυβέρνηση.

 

87iΔΕΘ