Αποτελέσματα Εξετάσεων για δύο (2) θέσεις Λειτουργού Πανεπιστημίου (Γενικά Καθήκοντα) - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Open University of Cyprus
01
Τετ, Φεβ

Αποτελέσματα Εξετάσεων για δύο (2) θέσεις Λειτουργού Πανεπιστημίου (Γενικά Καθήκοντα)

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) ανακοινώνει σήμερα 16 Ιανουαρίου 2023 τα αποτελέσματα των γραπτών εξετάσεων που έγιναν στις 26 Νοεμβρίου 2022, για τις δύο (2) θέσεις Λειτουργού Πανεπιστημίου (Γενικά Καθήκοντα).

Στον πίνακα αποτελεσμάτων οι υποψήφιοι μπορούν να δουν αναλυτικά τη βαθμολογία που εξασφάλισαν στην εξέταση με βάση τον αριθμό υποψηφίου ή τον αριθμό της αίτησης, όπως αυτός φαίνεται στη Διαδικτυακή Πύλη Εργοδότησης https://careers.ouc.ac.cy/apply

Οι υποψήφιοι, για να βρουν τον αριθμό της αίτησής τους, πρέπει να εισέλθουν στην Πύλη, να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο «οι αιτήσεις μου», να επιλέξουν την αίτησή τους και έπειτα να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο «επισκόπηση εκτύπωσης».

Ο αριθμός υποψηφίου βρίσκεται στην επιστολή των εξετάσεων που είχε σταλεί στους υποψήφιους.  

Επιτυχόντες στη Γραπτή Εξέταση θεωρούνται όσοι υποψήφιοι συγκεντρώσουν συνολική γενική βαθμολογία 50% τουλάχιστο κατά μέσο όρο και 40% της βαθμολογίας από το κάθε τεστ.

Για τον Πίνακα Αποτελεσμάτων, πατήστε εδώ.


Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις ή απορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία Ανθρώπινου Δυναμικού του ΑΠΚΥ στο employment@ouc.ac.cy ή στο 00357-22411662.