28
Πεμ, Μαρ

ΧΙV Τελετή Αποφοίτησης Ακαδημαϊκού Έτους 2020-2021

 

To Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, κατόπιν παραχωρήσεως σχετικής άδειας από το Υπουργείο Υγείας της Κυπριακής Δημοκρατίας, θα διοργανώσει τη ΧΙV Τελετή Αποφοίτησης, που αφορά στο Ακαδημαϊκό Έτος 2020-2021, την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου και Σάββατο 18 Δεκεμβρίου 2021 στον πολυχώρο εκδηλώσεων Pavilion στη Λευκωσία.

Συγκεκριμένα, η αποφοίτηση της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης θα πραγματοποιηθεί την Παρασκευή 17 Δεκεμβρίου στις 6:00μ.μ., ενώ η αποφοίτηση για τις Σχολές Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών & Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών θα λάβει χώρα το Σάββατο 18 Δεκεμβρίου στις 4:00μ.μ. Θα υπάρχει ταυτόχρονη μετάδοση μέσω του καναλιού του ΑΠΚΥ στο YouTube: https://bit.ly/3EAOG5v

Τονίζεται ότι, τηρουμένων των σχετικών οδηγιών του Υπουργείου Υγείας αλλά και των προνοιών των εκάστοτε διαταγμάτων αναφορικά με την πανδημία, η φετινή Τελετή Αποφοίτησης θα πραγματοποιηθεί με τη συμμετοχή μόνο των αποφοίτων του Ακαδημαϊκού Έτους 2020-2021 και χωρίς την παρουσία προσκεκλημένων. Νοείται πως καθ’ όλη τη διάρκεια της Τελετής Αποφοίτησης θα τηρηθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα κατά της πανδημίας (π.χ. χρήση μάσκας), ενώ είναι απαραίτητη η προσκόμιση επίσημου πιστοποιητικού Safe pass ή Ψηφιακού Πιστοποιητικού COVID της Ευρωπαϊκής Ένωσης (EU Digital Covid Certificate) από όλους τους συμμετέχοντες στην Τελετή (το αποδεικτικό θα πρέπει να επιδειχθεί στην είσοδο του χώρου της εκδήλωσης).

Οι Αρχές του Πανεπιστημίου υπογραμμίζουν πως οι πιο πάνω οδηγίες κοινοποιούνται στους ενδιαφερόμενους βάσει των οδηγιών και διαταγμάτων της παρούσας στιγμής. Για οποιεσδήποτε μελλοντικές νέες οδηγίες της Πολιτείας που ενδέχεται να διαφοροποιήσουν τα δεδομένα της διοργάνωσης, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δε φέρει καμία ευθύνη.

Συγκεκριμένες πληροφορίες για τη διαδικασία της αποφοίτησης, η οποία θα διαφοροποιηθεί αναλόγως, αλλά και για άλλες σχετικές πληροφορίες, θα αποσταλεί ηλεκτρονικό μήνυμα σε όλους τους φετινούς απόφοιτους εν ευθέτω χρόνω.

Τέλος, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου θα ήθελε να συγχαρεί όλους τους απόφοιτούς του και να ευχηθεί καλή συνέχεια στο έργο του καθενός.

Με την ευκαιρία αυτή, όσοι απόφοιτοι επιθυμούν, μπορούν να συγκατατεθούν στη φύλαξη, επεξεργασία και χρήση προσωπικών τους δεδομένων υποβάλλοντας τη φόρμα εδώ, δίνοντας έτσι την ευκαιρία στο Πανεπιστήμιο να επικοινωνεί μαζί τους μελλοντικά.

 

XIVGradCeremony