29
Δευ, Νοε

Προκήρυξη δύο (2) κενών θέσεων Λειτουργού Πανεπιστημίου - Θέματα Πληροφορικής (θέσεις πρώτου διορισμού) [deadline 30.11.2021]

 Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει ότι γίνονται δεκτές αιτήσεις για δύο (2) μόνιμες κενές θέσεις Λειτουργού Πανεπιστημίου (Θέση Πρώτου Διορισμού) ως την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 στις 14.00 ώρα Κύπρου.

 

  1. H Προκήρυξη της θέσης για τα Κεντρικά Συστήματα και το σχετικό Σχέδιο Υπηρεσίας είναι διαθέσιμα ΕΔΩ.
  2. H Προκήρυξη της θέσης για τις Κεντρικές Εφαρμογές και το σχετικό Σχέδιο Υπηρεσίας είναι διαθέσιμα ΕΔΩ.

 

Οι οδηγίες καταβολής του εξεταστικού τέλους είναι διαθέσιμες ΕΔΩ.

Οι πληροφορίες σχετικά με τις γραπτές εξετάσεις είναι διαθέσιμες  ΕΔΩ.


ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

  • Η αίτηση συμπληρώνεται και υποβάλλεται μέσω της Διαδικτυακής Πύλης Εργοδότησης στον σύνδεσμο https://recruitment.ouc.ac.cy/apply.
  • Η υποβολή αιτήσεων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου 2021 με καταληκτική ημερομηνία την Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021 στις 14.00 (ώρα Κύπρου).
  • Οι αιτήσεις για να είναι αποδεκτές πρέπει να συνοδεύονται από τα αντίγραφα των πιστοποιητικών των ακαδημαϊκών και άλλων συναφών προσόντων που προνοούνται πιο πάνω, περιλαμβανομένων βεβαιώσεων για υπηρεσία εκεί όπου απαιτείται πείρα. Τα πρωτότυπα θα πρέπει να παρουσιασθούν όταν ζητηθούν για έλεγχο. Αιτήσεις στις οποίες δε θα έχουν επισυναφθεί όλα τα αποδεικτικά στοιχεία ή θα ληφθούν εκπρόθεσμα δε θα ληφθούν υπόψη.

ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΘΕΣΕΩΝ


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου στο τηλέφωνο +35722411662, καθημερινά από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή από τις 07:30 – 14:30 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..