Sidebar

16
Τρι, Απρ

Θέση Ειδικού Επιστήμονα Υποστήριξης Έργου – Γραφείο Διασύνδεσης με την αγορά εργασίας (deadline 27.10.21)

Το Πανεπιστήμιο Κύπρου, στο πλαίσιο του έργου «Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την αγορά εργασίας», δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μίας (1) θέσης Ειδικού Επιστήμονα Υποστήριξης του Έργου με πλήρη απασχόληση στο Γραφείο Διασύνδεσης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. Το Έργο χρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο κι από εθνικούς πόρους.

 

Απαραίτητα Προσόντα:

  • Πανεπιστημιακός τίτλος σε οποιοδήποτε επιστημονικό πεδίο.
  • Γενική εμπειρία τουλάχιστον δύο (2) ετών σε οικονομικά ή/και διοικητικά ή/και ερευνητικά θέματα ή/και θέματα ανθρώπινου δυναμικού.
  • Εμπειρία και δεξιότητες με λογισμικά προγράμματα MS
  • Άριστη γνώση (προφορική και γραπτή) της Ελληνικής και της Αγγλικής γλώσσας
  • Ακεραιότητα χαρακτήρα, υπευθυνότητα, πρωτοβουλία κι ευθυκρισία.
  • Τα ακόλουθα θα θεωρούνται επιπλέον/επιπρόσθετα προσόντα:
    • Μεταπτυχιακός τίτλος σε συναφή θέματα με τη γενική εμπειρία
    • Εμπειρία σε ακαδημαϊκό περιβάλλον
    • Εμπειρία σε δικτύωση με τον επιχειρηματικό κόσμο κι επιχειρηματικούς συνδέσμους
    • Εμπειρία στη συλλογή και ανάλυση δεδομένων

Ο Ειδικός Επιστήμονας θα συμμετέχει στο Έργο καθ’ όλη τη διάρκεια της σύμβασης με φυσική παρουσία 100% του χρόνου του στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου κι όπως αυτός ο χρόνος θα καθοριστεί από τον Υπεύθυνο του Έργου.

 

Όροι Απασχόλησης:

Η διάρκεια απασχόλησης θα είναι για ένα (1) έτος (με δυνατότητα ετήσιας ανανέωσης, μέχρι την ολοκλήρωση του Έργου). Οι μηνιαίες ακαθάριστες απολαβές ανέρχονται στα €1479,55. Από το ποσό αυτό θα αποκόπτονται εισφορές εργοδοτούμενου. Ο Ειδικός Επιστήμονας θα δικαιούται άδεια ανάπαυσης, κατ’ αναλογία, 20 ημερών ετησίως, εφόσον η διάρκεια της σύμβασης απασχόλησης είναι τουλάχιστον 13 εβδομάδες. Το Έργο «Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την Αγορά Εργασίας» δεν προνοεί καταβολή 13ου μισθού.

 

Υποβολή Αίτησης:

  1. Επιστολή εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την εν λόγω θέση.
  2. Πλήρες Βιογραφικό σημείωμα (περιλαμβανομένων της διεύθυνσης επικοινωνίας, email και τηλεφωνικού αριθμού επικοινωνίας).
  3. Αντίγραφα πτυχίων και αποδεικτικών τεκμηρίωσης όλων των ζητούμενων (γνώσεις, δεξιότητες, εμπειρία, κλπ).
  4. Ονόματα τριών ατόμων (και στοιχεία επικοινωνίας) από τα οποία δυνατό να ζητηθούν συστάσεις.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να στείλουν ηλεκτρονικά τα απαιτούμενα στοιχεία στο Γραφείο Διασύνδεσης με τον Επιχειρηματικό κόσμο στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. μέχρι τις 27/10/2021 και ώρα 15:30 σε μορφή PDF.

 

Καθήκοντα - Ευθύνες - Λοιπές Πληροφορίες: Βλέπε σχετική ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ στον σύνδεσμο https://bit.ly/3m0jrd6


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο Γραφείο Διασύνδεσης με τον Επιχειρηματικό κόσμο (τηλ: 00357-22894082 και email: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).