Sidebar

18
Πεμ, Απρ

Ενημέρωση για τις θέσεις Λειτουργού Πανεπιστημίου

 

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου ενημερώνει ότι το Συμβούλιό του κατά την 48η Συνεδρία, η οποία πραγματοποιήθηκε στις 3 Αυγούστου 2021, αποφάσισε την συμπερίληψη δύο (2) νέων θέσεων Λειτουργού Πανεπιστημίου (Κλ. Α8-10-11) που αποπαγοποιήθηκαν τον Ιούλιο 2021 στην τρέχουσα διαδικασία αξιολόγησης υποψηφίων για τις τέσσερις (4) θέσεις Λειτουργών Πανεπιστημίου (Κλ. Α8-10-11) που είχαν προκηρυχθεί στις 5 Φεβρουαρίου 2021, με τον ίδιο τίτλο, και για τις οποίες οι γραπτές εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στις 10 Ιουλίου 2021 (βλ. σχετική προκήρυξη, εδώ) .

Ως  εκ τούτου, οι κενές θέσεις Λειτουργού Πανεπιστημίου που θα πληρωθούν από τον κατάλογο των εξετάσεων που έχουν πραγματοποιηθεί στις 10 Ιουλίου 2021 θα ανέρχονται στις έξι (6) έναντι των τεσσάρων (4) που είχαν αρχικά προκηρυχθεί.

Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις ή απορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του ΑΠΚΥ στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.