29
Παρ, Μαρ

Προκήρυξη Μίας (1) Θέσης Ειδικού Επιστήμονα για μερική απασχόληση στο ερευνητικό έργο «Immersive Technologies for Education (ImTech4Ed)»

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μίας (1) κενής θέσης Ειδικού Επιστήμονα για μερική απασχόληση στο ερευνητικό έργο «Immersive Technologies for Education (ImTech4Ed), το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+

Για την προκήρυξη σε pdf πατήστε εδώ ή στον σύνδεσμο της προκήρυξης, εδώ.

Οι αιτήσεις μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο https://recruitment.ouc.ac.cy/apply μέχρι την Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021.


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  1. Διδακτορικός τίτλος σπουδών στην Εκπαιδευτική Τεχνολογία ή σε άλλο συναφή με το έργο κλάδο.
  2. Προηγούμενη εμπειρία σε επιμόρφωση εκπαιδευτικών σε θέματα νέων τεχνολογιών.
  3. Τεκμηριωμένη εμπειρία στη συγγραφή επιστημονικών άρθρων σε συναφή με το έργο κλάδο.
  4. Προηγούμενη εμπειρία στην παιδαγωγική αξιοποίηση παιχνιδιών σοβαρού σκοπού.
  5. Τεκμηριωμένη εμπειρία σε Ευρωπαϊκά Προγράμματα (π.χ. Erasmus, Horizon, κλπ).
  6. Άριστη γνώση της Αγγλικής.

ΕΠΙΠΡΟΣΘΕΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  1. Εξοικείωση με την διεπιστημονική προσέγγιση STEAM.
  2. Γνώσεις σε θέματα Επαυξημένης/Μικτής Πραγματικότητας (Augmented/Mixed Reality).

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στον κ. Στάθη Μαυροθέρη, Συντονιστή του Έργου εκ μέρους του ΑΠΚΥ, Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στον κ. Μιχάλη Σάββα στη Μονάδα Έρευνας, Καινοτομίας και Διασύνδεσης του ΑΠΚΥ, τηλ. 00357-22411692 και Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..