26
Παρ, Απρ

Online Σειρά Σεμιναρίων για την αλγοριθμική διαφάνεια, τις μεροληψίες και την πληροφορική ηθική

 

 

 

Σειρά online σεμιναρίων για την αλγοριθμική διαφάνεια, τις μεροληψίες και την πληροφορική ηθική συνδιοργανώνουν τους μήνες Νοέμβριος 2020 – Ιανουάριος 2021 το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) και το Ερευνητικό Κέντρο Αλγοριθμικής Διαφάνειας (Cyprus Center for AlgorithmicTransparency - CyCAT), το οποίο έχει έδρα το ΑΠΚΥ και λειτουργεί με χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Horizon2020. Τα σεμινάρια είναι ανοικτά σε κάθε ενδιαφερόμενο, ακαδημαϊκό, ερευνητή, φοιτητή, ή απλό πολίτη που ενδιαφέρεται για θέματα ψηφιακής εγγραμματοσύνης (digital literacy), κατόπιν δωρεάν προεγγραφής.

 

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΕΙΡΑΣ

 

Στο Ερευνητικό Κέντρο Αλγοριθμικής Διαφάνειας CyCAT συμμετέχουν, επίσης, τα πανεπιστήμια Sheffield, Edinburgh, Trento και Haifa, τα οποία υποστηρίζουν τη σειρά online σεμιναρίων.


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το CyCAT στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.