29
Παρ, Μαρ

Τις υποδομές τηλεκπαίδευσης και την εξ αποστάσεως εκπαιδευτική μεθοδολογία του παρουσίασε στο υπουργείο Παιδείας το ΑΠΚΥ

 

 

 

 

 

Τη σύγχρονη Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης, τα εργαλεία ηλεκτρονικής διδασκαλίας & μάθησης και την εξ αποστάσεως εκπαιδευτική μεθοδολογία του παρουσίασαν σε αντιπροσωπεία του υπουργείου Παιδείας, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας (ΥΠΠΑΝ), υπό τον Γενικό Διευθυντή του υπουργείου κ. Κύπρο Κυπριανού, διευθυντικά στελέχη και ανώτερους λειτουργούς του ΥΠΠΑΝ από όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, μέλη της Μονάδας Πληροφορικής, Τεχνολογιών και Βιβλιοθήκης και του Εργαστηρίου Εκπαιδευτικού Υλικού και Μεθοδολογίας του Ανοικτoύ Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ). Η παρουσίαση των εργαλείων τηλεκπαίδευσης και των τεχνολογιών αιχμής που ενσωματώνει το ΑΠΚΥ στις εκπαιδευτικές διαδικασίες για πολύπλευρη μαθησιακή εμπειρία, έγινε σήμερα, 22 Οκτωβρίου 2020, στην παρουσία του Πρύτανη του Πανεπιστημίου, Καθηγ. Πέτρου Πασιαρδή και του Διευθυντή Διοίκησης και Οικονομικών, κ. Χριστόφορου Χριστοδουλίδη.

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου στέκεται δίπλα στην Πολιτεία με το προσωπικό, την τεχνογνωσία και τις υποδομές του, έτοιμο να συμβάλει στην υποστήριξη των δράσεων του υπουργείου Παιδείας για την αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών στην εκπαίδευση και την εφαρμογή μεθόδων ψηφιακής διδασκαλίας και μάθησης σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης.

 

YPPAN 1

 

YPPAN 2

 

YPPAN 3