Sidebar

25
Πεμ, Απρ

Προκήρυξη θέσης ΔΕΠ: Χημική Μηχανική Περιβάλλοντος

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις από υποψηφίους που κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα για την πλήρωση της πιο κάτω θέσης στη Σχολή Θετικών και Εφαρμοσμένων Επιστημών:

Μία (1) κενή οργανική θέση στη βαθμίδα του Αναπληρωτή Καθηγητή, στη γνωστική περιοχή: Χημική Μηχανική Περιβάλλοντος στα ακόλουθα επιστημονικά πεδία:

  • Διαχείριση στερεών και υγρών αποβλήτων
  • Συστήματα περιβαλλοντικής διαχείρισης


Για την προκήρυξη στα ελληνικά πατήστε ΕΔΩ και για την αγγλική έκδοσή της ΕΔΩ.

Η υποβολή των αιτήσεων διεξάγεται μόνο μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος του ΑΠΚΥ: https://recruitment.ouc.ac.cy/apply και άρχισε την Παρασκευή, 20 Μαρτίου 2020.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Δευτέρα, 22 Ιουνίου 2020, στις 13.00.


Για πληροφορίες που αφορούν σε διαδικαστικά θέματα, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του ΑΠΚΥ, στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για πληροφορίες που αφορούν σε ακαδημαϊκά θέματα, οι υποψήφιοι μπορούν να αποτείνονται στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για τα καθήκοντα του Αναπληρωτή Καθηγητή, πατήστε εδώ.