28
Πεμ, Μαρ

[ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ] Λειτουργία ΑΠΚΥ εν μέσω μέτρων πρόληψης για τον κορωνοϊό COVID-19

 

Tο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου ενημερώνει την πανεπιστημιακή του κοινότητα και το ευρύτερο κοινό ότι:

  • Όλες οι εκπαιδευτικές δραστηριότητες συνεχίζονται κανονικά και απρόσκοπτα μέσω της Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης eClass. Το ακαδημαϊκό και διοικητικό προσωπικό με την τεχνογνωσία του θα υποστηρίζει αδιάλειπτα την οποιαδήποτε εκπαιδευτική διαδικασία. Η επικοινωνία με το προσωπικό θα πρέπει να γίνει ψηφιακά μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Οι ηλεκτρονικές διευθύνσεις του ακαδημαϊκού προσωπικού των Προγραμμάτων Σπουδών του ΑΠΚΥ είναι διαθέσιμες και στις επιμέρους ιστοσελίδες, εδώ: https://www.ouc.ac.cy/index.php/el/studies και για πάσης φύσεως ακαδημαϊκά ζητήματα παρακαλούνται οι φοιτητές και οι φοιτήτριές μας να επικοινωνούν με τον διδάσκοντα ή τη διδάσκουσα του τμήματός τους.
  • Τα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης του ΑΠΚΥ είναι, επίσης, στη διάθεση κάθε ενδιαφερόμενου για πιο άμεση επικοινωνία. Συγκεκριμένα, μπορείτε να επικοινωνείτε μαζί μας μέσω:

Facebook: https://www.2343ec78a04c6ea9d80806345d31fd78-gdprlock/oucyprus/

Twitter: https://7905d1c4e12c54933a44d19fcd5f9356-gdprlock/oucyprus

  • Η λειτουργία της Βιβλιοθήκης, σε ό,τι αφορά στις έντυπες συλλογές της και στη χρήση των χώρων εξυπηρέτησης του κοινού, αναστέλλεται. Νοείται ότι συνεχίζεται κανονικά η πρόσβαση όλων των φοιτητριών και φοιτητών του ΑΠΚΥ στις ψηφιακές συλλογές της Βιβλιοθήκης και η ηλεκτρονική εξυπηρέτηση όλων από το διοικητικό προσωπικό μέσω του Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Η επικοινωνία με τις διοικητικές μονάδες και τα γραφεία του Πανεπιστημίου θα πρέπει να γίνεται κυρίως μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΠΚΥ θα λειτουργεί υπό καθεστώς επιφυλακής. Κατ’ επέκταση, με στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση του κάθε ενδιαφερόμενου παρακαλούμε να επιλέγετε την ηλεκτρονική επικοινωνία με το Πανεπιστήμιο και τις κεντρικές διοικητικές μονάδες στις εξής ηλεκτρονικές διευθύνσεις:
    • Κεντρικό ηλεκτρονικό ταχυδρομείο : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
    • Για τεχνικά θέματα υποστήριξης χρηστών : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
    • Για θέματα της Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης eClass :Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
    • Για θέματα εισδοχής στο ΑΠΚΥ : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
    • Για θέματα σπουδών και φοιτητικής μέριμνας : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
    • Για φοιτητικά αιτήματα : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
    • Για θέματα λογιστηρίου σε ό,τι αφορά τους φοιτητές : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
    • Για θέματα βιβλιοθήκης : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
    • Για προγράμματα κινητικότητας : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
    • Για θέματα επικοινωνίας και γραφείου τύπου : Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Σε ό,τι αφορά θέματα προσωπικού και εργοδότησης, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνούν με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού μέσω του Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Στην περίπτωση που επιλέξετε να καλέσετε το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΠΚΥ στον αριθμό 00357-22 411600, ανάλογα με το αίτημά σας (ακαδημαϊκο ή διοικητικό), οι λειτουργοί εξυπηρέτησης θα σας παραπέμπουν στους καθ’ ύλην αρμόδιους για ηλεκτρονική επικοινωνία.

Η ασφάλεια και υγεία όλων είναι η ύψιστη προτεραιότητα. Σας καλούμε να λαμβάνετε όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για τον εαυτό σας, την οικογένεια και τους οικείους σας. Παρακολουθείτε τις ανακοινώσεις του Πανεπιστημίου σε ό,τι αφορά τη λειτουργία του ΑΠΚΥ, αλλά και τις ανακοινώσεις της Πολιτείας σε ό,τι αφορά ευρύτερα ζητήματα πρόληψης και δημόσιας υγείας.

Καλή δύναμη και #ΜένουμεΣπίτι !