29
Παρ, Μαρ

 Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση δύο (2) θέσεων για μερική απασχόληση στο ερευνητικό έργο με τίτλο «PLAY: Play, Learn, fight back AnxietY», το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Erasmus+KA2- Cooperation for innovation and the exchange of good practices KA203 - Strategic Partnerships for higher education FormId KA203-1A9F130F.

Οι αιτήσεις μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά  στο σύνδεσμο https://recruitment.ouc.ac.cy/apply μέχρι την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020.
 
Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Καθηγητή Θανάση Χατζηλάκο (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή με τη Μονάδα Έρευνας, Καινοτομίας και Διασύνδεσης κ. Μιχάλη Σάββα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 00357 22411692.


Για την προκήρυξη σε PDF, πατήστε εδώ