Νέα & Ανακοινώσεις
16/04/2015
Εξ αποστάσεως διαπανεπιστημιακό μεταπτυχιακό πρόγραμμα σπουδών από το Ανοικτό Πανεπιστήμιο και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου

Εξειδίκευση και περαιτέρω κατάρτιση για επαγγελματίες του ξενοδοχειακού και ευρύτερα του χώρου των επιχειρήσεων σε επίπεδο μεταπτυχιακού προγράμματος προσφέρουν από κοινού το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) και το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΤΕΠΑΚ). Προϊόν της συνεργασίας των δύο δημόσιων Πανεπιστημίων είναι το MSc International Hospitality and Tourism Management, πρόγραμμα επιπέδου Μάστερ που θα λειτουργήσει από τον Σεπτέμβριο του 2015, με γλώσσα διδασκαλίας την αγγλική, και εξ αποστάσεως.

Η συνεργασία των δύο Πανεπιστημίων προσφέρει στους φοιτητές τη δυνατότητα να αποκτήσουν ένα πιστοποιημένο και αναγνωρισμένο μεταπτυχιακό τίτλο σπουδών, στο δικό τους χώρο και χρόνο, προσαρμόζοντας το πρόγραμμα φοίτησης στους δικούς τους ρυθμούς και υποχρεώσεις, χωρίς να απαιτείται η φυσική τους παρουσία σε συμβατικές αίθουσες διδασκαλίας, αφού η φοίτηση διεξάγεται μέσα από τη σύγχρονη πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης του ΑΠΚΥ.

Με ένα ευρύ φάσμα θεματικών ενοτήτων που προσφέρουν γνώσεις για θέματα διοίκησης έως και τη διεύθυνση καζίνο, το μεταπτυχιακό πρόγραμμα ‘International Hospitality and Tourism Management’ έχει στόχο να προσφέρει την ευκαιρία σε άτομα που προέρχονται από πολλά και διαφορετικά ακαδημαϊκά πεδία να εισέλθουν στον πολλά υποσχόμενο επαγγελματικό τομέα του τουρισμού. Ταυτόχρονα, το πρόγραμμα προσφέρεται σε επαγγελματίες που βρίσκονται ήδη στo χώρο και επιθυμούν την αναβάθμιση των γνώσεων και δεξιοτήτων τους, επιδιώκοντας επαγγελματική εξέλιξη.

Το πρόγραμμα προσφέρει τη δυνατότητα πλήρους ή μερικής φοίτησης, ανάλογα με τις ανάγκες  κάθε σπουδαστή και προσφέρεται με μειωμένα δίδακτρα για το ακαδημαϊκό έτος 2015-2016. Οι ενδιαφερόμενοι υποβάλλουν ηλεκτρονικά την αίτησή τους στο http://portal.ouc.ac.cy/\applicants.aspx?sLang=en μέχρι τις 23 Απριλίου 2015. Περισσότερες πληροφορίες για το MSc International Hospitality and Tourism Management στο: http://www.ouc.ac.cy/web/guest/s3/progrspoudon/iht/desc

Το διαπανεπιστημιακό αυτό μεταπτυχιακό πρόγραμμα είναι αποτέλεσμα του προσανατολισμού του ΑΠΚΥ και του ΤΕΠΑΚ, δύο δημόσιων Πανεπιστημίων, προς την κατεύθυνση της ανάπτυξης συνεργειών και κοινών εκπαιδευτικών πρωτοβουλιών με αμοιβαίο όφελος, αλλά με στόχο τη δημιουργία νέων προοπτικών για την ανώτατη εκπαίδευση της Κύπρου και την προσέλκυση ξένων φοιτητών.
Μεγένθυση γραμματοσειράς dΣμίκρυνση γραμματοσειράςΔ Τ Τ Π Π Σ spacerheight22 Κ
 
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30
 
31