07/03/2018
Προκήρυξη θέσεων ερευνητών πλήρους ή μερικής απασχόλησης στο RISE

Το νεοσύστατο Ερευνητικό Κέντρο Αριστείας «Research Centre on Interactive Media Smart Systems and Emerging Technologies-RISE», με έδρα τη Λευκωσία, προκηρύσσει είκοσι (20) θέσεις ερευνητών πλήρους ή μερικής απασχόλησης.

Το Eρευνητικό Κέντρο RISE πρωτοποριακό και μοναδικό για την Κυπριακή Δημοκρατία εξασφάλισε χρηματοδότηση στο πλαίσιο της δράσης «Teaming for Excellence», του προγράμματος «Ορίζοντας 2020» της Ευρωπαϊκής Ένωσης [H2020-WIDESPREAD-01-2016-2017 (Teaming Phase 2)], για την Έρευνα και την Καινοτομία.  Στην κοινοπραξία με επικεφαλής τον Δήμο Λευκωσίας συμμετέχουν το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το Max Planck Institute της Γερμανίας και το University College London του Ηνωμένου Βασιλείου. Πέραν της χρηματοδότησης από την Ε.Ε., το RISE θα λάβει επιπλέον χρηματοδότηση από την Κυπριακή Δημοκρατία και από τα μέλη της κοινοπραξίας.

Η σχετική προκήρυξη με καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων τις 6 Απριλίου 2018: http://www.rise.org.cy/en-gb/vacancies/

 
Μεγένθυση γραμματοσειράς dΣμίκρυνση γραμματοσειράς