Το Γραφείο Αποφοίτων του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, σύμφωνα με τις διεθνείς πρακτικές των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και εφόσον η κοινότητα των αποφοίτων είναι και κύριος συμμέτοχος του Πανεπιστημίου, δημιούργησε και παρέχει στους απόφοιτους ένα πακέτο προνομίων. Τα προνόμια αφορούν εκπτώσεις και προνόμια στα οποία έχουν πρόσβαση όλοι οι απόφοιτοι του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου που είναι κάτοχοι της Κάρτας Αποφοίτων.
 
Η Κάρτα Αποφοίτων και το πακέτο προνομίων αποτελούν μέρος της προσφοράς του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου προς τους απόφοιτους αλλά και της ενεργής εμπλοκής τους στις δράσεις του Γραφείου Αποφοίτων, και προσφέρονται δωρεάν σε όλους τους απόφοιτους. Για την εξασφάλιση της Κάρτας Αποφοίτων σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (τηλέφωνο: 22 411744, ηλεκτρονική διεύθυνση alumni@ouc.ac.cy). 

Το Γραφείο Αποφοίτων μεριμνά για τη συστηματική ανανέωση του πακέτου προνομίων, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των αποφοίτων. Για το λόγο αυτό, προσκαλείστε να επισκέπτεστε συχνά τη σελίδα μας, για να ενημερώνεστε για τις εκάστοτε προνομιακές προσφορές.  

Εάν είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και ενδιαφέρεστε να προσφέρετε προνομιακά ωφελήματα στους απόφοιτους του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, αποστείλετε το έντυπο Καταχώρηση Προσφοράς στο Πακέτο Προνομίων στην ηλεκτρονική διεύθυνση alumni@ouc.ac.cy. 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ

ΠΡΟΣΦΟΡΑ

C.I.P. Citizens in Power Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό σχετικά με την επιχειρηματικότητα, κοινωνική επιχειρηματικότητα, μαθηματικά, και άτυπη εκπαίδευση, καθώς και εκπαιδευτικά επιτραπέζια παιχνίδια.
Paperworks Philippides 15% έκπτωση
Rainbow Art Shop 10% έκπτωση
Αcademic and General Bookshop 10-15% έκπτωση σε βιβλία
La Strata Pizza 30% έκπτωση
Τalbot Shoes  
15% έκπτωση σε όλα τα είδη
 
Zαχαροπλαστείο Γ.Ι. Μοναδικόν ΛΤΔ 10% έκπτωση σε προϊόντα δικής τους παραγωγής
Benestrom Έκπτωση μέχρι 30%
Θέατρο Δέντρο Μειωμένο εισιτήριο για παραστάσεις παραγωγών του Θεάτρου Δέντρο (απόφοιτοι και προσωπικό ΑΠΚΥ)
Mediterranean Beauty and Wellness 15% έκπτωση στην υπηρεσία Full Body Relaxing Massage (απόφοιτοι και προσωπικό ΑΠΚΥ) για τον μήνα Φεβρουάριο 2019.

 

Μεγένθυση γραμματοσειράς dΣμίκρυνση γραμματοσειράς