Το Γραφείο Αποφοίτων του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, σύμφωνα με τις διεθνείς πρακτικές των ανώτατων εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και εφόσον η κοινότητα των αποφοίτων είναι και κύριος συμμέτοχος του Πανεπιστημίου, δημιούργησε και παρέχει στους απόφοιτους ένα πακέτο προνομίων. Τα προνόμια αφορούν εκπτώσεις και προνόμια στα οποία έχουν πρόσβαση όλοι οι απόφοιτοι του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου που είναι κάτοχοι της Κάρτας Αποφοίτων.
 
Η Κάρτα Αποφοίτων και το πακέτο προνομίων αποτελούν μέρος της προσφοράς του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου προς τους απόφοιτους αλλά και της ενεργής εμπλοκής τους στις δράσεις του Γραφείου Αποφοίτων, και προσφέρονται δωρεάν σε όλους τους απόφοιτους. Για την εξασφάλιση της Κάρτας Αποφοίτων σας, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας (τηλέφωνο: 22 411744, ηλεκτρονική διεύθυνση alumni@ouc.ac.cy). 

Το Γραφείο Αποφοίτων μεριμνά για τη συστηματική ανανέωση του πακέτου προνομίων, ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες των αποφοίτων. Για το λόγο αυτό, προσκαλείστε να επισκέπτεστε συχνά τη σελίδα μας, για να ενημερώνεστε για τις εκάστοτε προνομιακές προσφορές.  

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για τυχόν απορίες και διευκρινίσεις ή σε περίπτωση που είστε ιδιοκτήτης επιχείρησης και ενδιαφέρεστε να προσφέρετε προνομιακά ωφελήματα στους απόφοιτους του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (τηλέφωνο: 22 411744, ηλεκτρονική διεύθυνση alumni@ouc.ac.cy). 
 

ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΠΡΟΣΦΟΡΑ ΕΠΑΡΧΙΑ
C.I.P. Citizens in Power Δωρεάν εκπαιδευτικό υλικό σχετικά με την επιχειρηματικότητα, κοινωνική επιχειρηματικότητα, μαθηματικά, και άτυπη εκπαίδευση, καθώς και εκπαιδευτικά επιτραπέζια παιχνίδια. Λευκωσία


Paperworks Philippides

 
15% έκπτωση Λευκωσία
Rainbow Art Shop 10% έκπτωση Λευκωσία
Αcademic and General Bookshop 10-15% έκπτωση σε βιβλία Λάρνακα
La Strata Pizza 30% έκπτωση Λεμεσός
Τalbot Shoes 15% έκπτωση σε όλα τα είδη Λευκωσία
Zαχαροπλαστείο Γ.Ι. Μοναδικόν ΛΤΔ 10% έκπτωση σε προϊόντα δικής τους παραγωγής Λευκωσία
Benestrom Έκπτωση μέχρι 30% Λευκωσία
Θέατρο Δέντρο Μειωμένο εισιτήριο για παραστάσεις παραγωγών του Θεάτρου Δέντρο (απόφοιτοι και προσωπικό ΑΠΚΥ) Λευκωσία


Μεγένθυση γραμματοσειράς dΣμίκρυνση γραμματοσειράς