10/07/2019
Προκήρυξη Θέσης Βοηθού Διαχειριστή Έργου (Assistant Project Manager) για μερική απασχόληση στο έργο, με τίτλο «CyCAT – Cyprus Center for Algorithmic Transparency»Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μιας (1) θέσης Βοηθού Διαχειριστή Έργου (Assistant Project Manager) για μερική απασχόληση στο έργο, διάρκειας δύο ετών, με τίτλο «CyCAT – Cyprus Center for Algorithmic Transparency» το οποίο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Horizon 2020 – Widespread – Twinning.
 
Το έργο στοχεύει στη δημιουργία ψηφιακών εργαλείων που σχετίζονται με τις ανάγκες των Κύπριων χρηστών και τα οποία θα χρησιμοποιηθούν στην ευαισθητοποίησή τους σχετικά με την αλγοριθμική μεροληψία (μεροληψία που εντοπίζεται σε τεχνολογικά προγράμματα, τα οποία οι χρήστες χρησιμοποιούν συστηματικά), στη δημιουργία  σχετικού με τον ψηφιακό εγγραμματισμό εκπαιδευτικού υλικού, το οποίο θα αξιοποιηθεί από εκπαιδευτικούς και βιβλιοθηκονόμους, καθώς και στην ενίσχυση των δράσεων και παρεμβάσεων στην Κυπριακή κοινωνία για τη σημασία των ψηφιακών δεξιοτήτων.

Οι αιτήσεις μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά  στο σύνδεσμο https://recruitment.ouc.ac.cy/apply.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στη Δρ. Jahna Otterbacher, Επιστημονική Υπεύθυνη του Έργου, jahna.otterbacher@ouc.ac.cy ή στον κ. Μιχάλη Σάββα, στη Μονάδα Έρευνας, Καινοτομίες και Διασύνδεσης του ΑΠΚυ, τηλ. 22411692, research@ouc.ac.cy

Για την προκήρυξη σε PDF, πατήστε εδώ.

Καταληκτική Ημερομηνία 18/07/2019
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter _blank
Μεγένθυση γραμματοσειράς dΣμίκρυνση γραμματοσειράς