22/05/2019
Αναγόρευση του Καθηγητή του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, Σωκράτη Κάτσικα σε Eπίτιμο Διδάκτορα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης

Τον Καθηγητή του Ανοικτού Πανεπιστημίου ΚύπρουΣωκράτη Κάτσικα, αναγορεύει σε Επίτιμο Διδάκτορα το Τμήμα Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης της Πολυτεχνικής Σχολής του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.
 
Η τελετή αναγόρευσης θα λάβει χώρα την Τετάρτη, 29 Μαΐου 2019, και ώρα 11:00 π.μ. στο κεντρικό αμφιθέατρο «Καραθεοδωρή» της Πανεπιστημιούπολης Κιμμερίων στην Ξάνθη. Την εκδήλωση θα προσφωνήσουν ο Πρύτανης του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης, Καθηγητής  Αλέξανδρος Πολυχρονίδης, ο Κοσμήτορας της Πολυτεχνικής Σχολής, Καθηγητής  Χρήστος Καραγιάννης, και ο Πρόεδρος του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης, Καθηγητής Αντώνιος Γαστεράτος. Την επιστημονική συμβολή και συνεισφορά του τιμώμενου Καθηγητή θα παρουσιάσει ο Πρόδρομος Χατζόγλου, Καθηγητής του Τμήματος Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης.
 
Ο Καθηγητής Σωκράτης Κάτσικας θα αντιφωνήσει με την ομιλία του «Ασφάλεια και Ιδιωτικότητα στην 4η Βιομηχανική Επανάσταση» και η τελετή θα ολοκληρωθεί με το τυπικό της αναγόρευσης αυτού σε Επίτιμο Διδάκτορα του Δημοκριτείου Πανεπιστημίου Θράκης.

 

 
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter _blank
Μεγένθυση γραμματοσειράς dΣμίκρυνση γραμματοσειράς