13/04/2019
Σημαντική ευρωπαϊκή διάκριση για το ΑΠΚΥ και το πρόγραμμα Erasmus Mundus International Master on Adult Education for Social Change

Σημαντική ευρωπαϊκή διάκριση εξασφάλισε το διαπανεπιστημιακό πρόγραμμα Erasmus Mundus International Master on Adult Education for Social Change (IMAESC), το οποίο οργανώνεται από το University of Glasgow, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το University of Malta, το University of Tallinn  και το Maynooth University. Η δυναμική εξέλιξη του προγράμματος, η σημαντική ευρωπαϊκή χρηματοδότησή του και η προσέλκυση φοιτητών από χώρες εντός και εκτός της Ευρώπης συνετέλεσε στην απονομή του βραβείου της Universities Association for Lifelong Learning (UALL) στην κατηγορία «Διεθνή Προγράμματα» για το έτος 2019.
 
Τα αποτελέσματα των βραβείων UALL 2019 ανακοινώθηκαν στο πλαίσιο του ετήσιου συνεδρίου της ένωσης πανεπιστημίων, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 10-12 Απριλίου στο University of Wolverhampton και είχε ως θέμα «Lifelong Learning and Innovation».

Ακαδημαϊκή υπεύθυνη του Προγράμματος IMAESC από πλευράς Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου είναι η Επίκουρη Καθηγήτρια Εκπαίδευσης Ενηλίκων Μαρία Γραβάνη.

 


Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter _blank
Μεγένθυση γραμματοσειράς dΣμίκρυνση γραμματοσειράς