08/11/2018
Πρόγραμμα Erasmus+ : Κινητικότητα φοιτητών για σπουδές (εαρινό εξάμηνο 2018-19)

Το Γραφείο Κινητικότητας του ΑΠΚΥ ενημερώνει ότι μέχρι τις 19 Νοεμβρίου 2018 φοιτητές προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών μπορούν να υποβάλουν την αίτησή τους για την 1η προκήρυξη της δράσης Erasmus+ Κινητικότητα Φοιτητών για Σπουδές στο εξωτερικό (Erasmus+ Student Mobility for Studies, SMS). Η προκήρυξη αφορά στη μετακίνηση φοιτητών του ΑΠΚΥ στο εξωτερικό για το εαρινό εξάμηνο του ακαδημαϊκού έτους 2018-2019.
 
Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να υπάρχει συμφωνία μεταξύ του ΑΠΚΥ και του πανεπιστημίου υποδοχής (ο σχετικός κατάλογος με τις Erasmus+ διαπανεπιστημιακές συμφωνίες, βρίσκεται εδώ).
 
Η προκήρυξη ενδιαφέρει:
  • Προπτυχιακούς φοιτητές, που είναι εγγεγραμμένοι στο δεύτερο τουλάχιστον έτος σπουδών
  • Φοιτητές μεταπτυχιακού (Μάστερ) επιπέδου, οι οποίοι είναι εγγεγραμμένοι σε Πρόγραμμα Σπουδών με εξαμηνιαίες Θεματικές Ενότητες και που έχουν ήδη ολοκληρώσει με επιτυχία τουλάχιστον δύο (2) Θ.Ε (μια σε κάθε εξάμηνο σπουδών).

Πληροφορίες για το πρόγραμμα μπορείτε να βρείτε στις ιστοσελίδες του ΑΠΚΥ στον σύνδεσμο: goo.gl/b6Zbta
 
Για επιπλέον διευκρινήσεις και πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνήσουν με το Γραφείο Κινητικότητας του ΑΠΚΥ στο erasmus@ouc.ac.cy ή στα τηλέφωνα +357 22 411 717/659.
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter _blank
Μεγένθυση γραμματοσειράς dΣμίκρυνση γραμματοσειράς