Αποτελέσματα Εξετάσεων για δύο (2) κενές θέσεις Λειτουργού Πανεπιστημίου (Κεντρικές Εφαρμογές & Κεντρικά Συστήματα) - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Open University of Cyprus
05
Τρι, Ιουλ

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει τα αποτελέσματα των γραπτών εξετάσεων που έγιναν στις 12 Μαρτίου 2022 για τις θέσεις δύο (2) Λειτουργών Πανεπιστημίου:

  1. Κεντρικές Εφαρμογές [Πίνακας αποτελεσμάτων]
  1. Κεντρικά Συστήματα [Πίνακας αποτελεσμάτων]

Στους επιμέρους πίνακες αποτελεσμάτων οι υποψήφιοι μπορούν να δουν αναλυτικά τη βαθμολογία που εξασφάλισαν στην εξέταση με βάση τον αριθμό υποψηφίου ή τον αριθμό της αίτησης, όπως αυτός φαίνεται στη Διαδικτυακή Πύλη Εργοδότησης (https://recruitment.ouc.ac.cy/apply).

Οι υποψήφιοι, για να βρουν τον αριθμό της αίτησής τους, πρέπει να εισέλθουν στην Πύλη, να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο «οι αιτήσεις μου», να επιλέξουν την αίτησή τους και έπειτα να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο «επισκόπηση εκτύπωσης».

Ο αριθμός υποψηφίου βρίσκεται στην επιστολή των εξετάσεων που είχε σταλεί στους υποψήφιους.  

Επιτυχόντες στη Γραπτή Εξέταση θεωρούνται όσοι υποψήφιοι έχουν συγκεντρώσει βαθμολογία 50%.


Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις ή απορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην Υπηρεσία Ανθρώπινου Δυναμικού του ΑΠΚΥ στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο 00357-22411662.