Υπηρεσίες Βιβλιοθήκης - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Open University of Cyprus
03
Δευ, Οκτ

Κυκλοφορία Συμβατικού Υλικού

Δανεισμός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Υπηρεσία Δανεισμού πατήστε εδώ.

Διαδανεισμός

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Υπηρεσία Διαδανεισμού πατήστε εδώ.

Library Zotero Banner

 

Το Zotero είναι μια δωρεάν, ανοικτού κώδικα εφαρμογή, η οποία χρησιμοποιείται αποκλειστικά από το φυλλομετρητή (browser) Mozilla Firefox. Επιτρέπει στους χρήστες του να διαχειρίζονται βιβλιογραφικά δεδομένα και να αποθηκεύουν στιγμιότυπα οθόνης (snapshots)  από ιστοσελίδες ή άλλα ηλεκτρονικά τεκμήρια. Μέσα από μια ξεχωριστή του λειτουργία, επιτρέπει την αναφορά - παραπομπή σε κείμενο, κατά τη σύνταξη δοκιμίων και άρθρων (Microsoft Word και OpenOffice.org Writer), δημιουργώντας παράλληλα βιβλιογραφικές λίστες σε διάφορα στυλ (όπως το APA και η MLA).

Σε πολλές ερευνητικές ιστοσελίδες, όπως οι ψηφιακές βιβλιοθήκες, Pub Med, Google Scholar, Google Books, Amazon.com και Βικιπαίδεια, το Zotero μπορεί να εντοπίσει ένα βιβλίο ή ένα άρθρο και με ένα κλικ να βρει και να αποθηκεύσει την πλήρη βιβλιογραφική αναφορά σε ένα τοπικό αρχείο. Εάν η πηγή είναι ένα online άρθρο ή ιστοσελίδα, το Zotero μπορεί να αποθηκεύσει προαιρετικά ένα τοπικό αντίγραφο, ενώ οι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να προσθέσουν πάνω σε αυτό σημειώσεις, ετικέτες και δικά τους μεταδεδομένα μέσα από το περιβάλλον του φυλλομετρητή. Οι επιλογές των τοπικών δεδομένων βιβλιογραφικής αναφοράς μπορούν στη συνέχεια να εξαχθούν σε μορφοποιημένες βιβλιογραφίες.

Επιπλέον, όλες οι εγγραφές  συμπεριλαμβανομένων όλων των βιβλιογραφικών πληροφοριών που δημιουργούνται από το χρήστη, μπορούν να συνοψιστούν σε μια έκθεση HTML.

Για να το εγκαταστήσετε και για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το Zotero πατήστε εδώ.

Library Mendeley Banner

Το MENDELEY είναι ένα δωρεάν λογισμικό ακαδημαϊκής χρήσης, το οποίο ευρετηριάζει και οργανώνει όλα σας τα έγγραφα σε μορφή PDF, καθώς και τις ερευνητικές σας εργασίες στην προσωπική ψηφιακή σας βιβλιογραφία. Συλλέγει όλες τις απαραίτητες πληροφορίες  εγγράφων από το PDF σας, επιτρέποντάς σας έτσι την αναζήτηση,  την οργάνωση και  την παραπομπή σε αυτά.

Επιτρέπει αυτόματα την αναζήτηση σε PubMed, CrossRef, DOIs, καθώς και σε άλλες πληροφορίες σχετικών εγγράφων. Η λειτουργία drag and drop μετατρέπει τη λειτουργία συλλογής και οργάνωσης δεδομένων σε εύκολη και γρήγορη. Ο εισαγωγέας Ιστού επιτρέπει γρήγορα και εύκολα την εισαγωγή εγγράφων από πηγές, όπως το Google Scholar, την ACM, την IEEE και πολλές άλλες με το πάτημα απλά ενός κουμπιού.

Το λογισμικό απαιτεί τοπική εγκατάσταση σε ηλεκτρονικό υπολογιστή, ενώ λειτουργεί παράλληλα με Microsoft Office για τη δημιουργία παραπομπών σε διαφορετικά στυλ βιβλιογραφίας. Για να το εγκαταστήσετε και για περαιτέρω πληροφορίες σχετικά με το MENDELEY επιλέξτε  εδώ.

Library Scopus Banner

Η SCOPUS είναι μια από τις μεγαλύτερες και πιο σύγχρονες διεπιστημονικές βάσεις βιβλιογραφικών δεδομένων (bibliographical data) και δεδομένων παραπομπών (citation data). Παρέχει δυνατότητα αυτόματης σύνδεσης με το πλήρες κείμενο άρθρων επιστημονικών περιοδικών αν αυτά αποτελούν συνδρομή του ΣΕΑΒ. Επίσης, περιλαμβάνει και citation indexes, δηλαδή τις αναφορές των άρθρων των επιστημονικών περιοδικών που αποδελτιώνει η βάση σε όλους τους τομείς της επιστήμης και της τεχνολογίας.

Αναλυτικότερα, καλύπτει:

 • 18,000 περιοδικά αναγνωρισμένου κύρους από 5,000 και πλέον διεθνείς εκδοτικούς οίκους συμπεριλαμβανομένων:
  • πέραν των 1,200 περιοδικών ανοικτής πρόσβασης
  • 16,500 peer-reviewed περιοδικά (inc > 1,200 Ανοικτής πρόσβασης περιοδικά)
  • Εκτεταμένης κάλυψης συνέδρια (3.600.000 πρακτικά συνεδρίων)
  • Πέραν των 600 εμπορικών δημοσιεύσεων
  • 350 σειρές βιβλίων
 • 40 εκατομμύρια αναφορές, εκ των οποίων:
  • 20 εκατομμύρια αναφορές, συμπεριλαμβανομένων αναφορών που καλύπτουν την περίοδο από το 1996 ως σήμερα
  • 20 εκατομμύρια αναφορές που καλύπτουν την περίοδο από το 1823 μέχρι το 1996

Library RefWorks Banner

Γενικές πληροφορίες για το RefWorks

Το Refworks είναι ένα ολοκληρωμένο  εργαλείο οργάνωσης και διαχείρισης βιβλιογραφίας και βιβλιογραφικών αναφορών. Ο χρήστης μπορεί εύκολα να δημιουργήσει, να φυλάξει και να εντάξει γρήγορα και εύκολα τη βιβλιογραφία του στην έρευνά του.
Η εφαρμογή του εργαλείου είναι διαδικτυακή και η πρόσβαση γίνεται μέσω κωδικών πρόσβασης όπου ο χρήστης καλείτε να δημιουργήσει από μόνος του για πρώτη φορά, στο Refworks .

Χρήσιμοι οδηγοί


Δικαίωμα χρήσης

Δικαίωμα χρήσης του εργαλείου RefWorks έχουν οι εσωτερικοί χρήστες (ΔΕΠ/ΣΕΠ, Υποψήφιοι διδάκτορες, Ειδικοί επιστημονικοί συνεργάτες / Προσκεκλημένοι ερευνητές, Προπτυχιακοί/μεταπτυχιακοί φοιτητές, Διοικητικό προσωπικό).

Πρόσβαση

Η πρόσβαση στο RefWorks γίνεται:


A) Μέσω της σελίδας του RefWorks, χρησιμοποιώντας τους προσωπικούς κωδικούς πρόσβασης, που δημιουργήθηκαν κατά την πρώτη επίσκεψη στη σελίδα του Refworks.

Β) Από τον ενδιάμεσο παροχέα My Athens όπου και φιλοξενείται. (Σημ. η πρόσβαση μέσω του παροχέα γίνεται μέσω των προσωπικών κωδικών του χρήστη). Με την πρόσβαση στο My Athens ο χρήστης, κατά την πρώτη επίσκεψή του, καλείται να δημιουργήσει προσωπικό λογαριασμό (register) στο Refworks, με προσωπικους κωδικούς πρόσβασης. Έπειτα, χρησιμοποιεί τους ίδιους κωδικούς για την πρόσβασή του στο εργαλείο.

Γ) Μέσω των βάσεων δεδομένων της βιβλιοθήκης, όπως EBSCO, ScienceDirect/Scopus, Proquest, JSTOR, ISI Web of Science, Silver Platter/OVID, PubMed, Google Scholar κ.ά., όπου είναι ενσωματωμένο. Στις βάσεις δεδομένων ο σύνδεσμος συνήθως βρίσκεται στα σημεία εξαγωγής των βιβλιογραφικών αναγραφών των άρθρων. Κατά τη διαδικασία εισαγωγής τους στο RefWorks, ζητούνται οι κωδικοί πρόσβασης για πρόσβαση στον προσωπικό λογαριασμό.

Δυνατότητες και εργαλεία

 • Δυνατότητα δημιουργίας προσωπικής βάσης δεδομένων
 • Δυνατότητα εισαγωγής βιβλιογραφικών αναφορών απευθείας από δικτυακές βάσεις βιβλιογραφικών δεδομένων ή δια χειρός, από κατάλληλα ηλεκτρονικά αρχεία κειμένου.
 • Δυνατότητα μορφοποίησης των αναφορών σε MLA, APA, Chicago Manual of Style, Turabian, κ.α. και χρήση τους για τη δημιουργία βιβλιογραφιών σε επιστημονικά συγγράμματα, άρθρα, εργασίες κλπ.
 • Εργαλείο Refshare

Μέσω του Refshare ο χρήστης της βάσης RefWorks μπορεί να μοιραστεί τις βιβλιογραφικές του αναφορές με άλλους χρήστες ή απλά να τις κοινοποιήσει σε αυτούς, μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας. Οι χρήστες μπορούν να:

 • Αναζητούν και να βλέπουν τις βιβλιογραφικές αναφορές που έχουν συμπεριλάβει στην προσωπική τους βάση δεδομένων
 • Να εξάγουν (export) βιβλιογραφικά δεδομένα
 • Να χρησιμοποιούν τα δεδομένα τους για τη δημιουργία βιβλιογραφικών λιστών, χωρίς όμως να μπορούν να επεξεργαστούν τις λίστες, να εισάγουν σε αυτές νέες αναφορές ή να αλλάζουν την οργάνωση των φακέλων στη βάση τους.

Write -Ν- cite

Το Write n-cite είναι μια εφαρμογή που επιτρέπει την επικοινωνία με τη βάση RefWorks για την ετοιμασία βιβλιογραφικών παραπομπών σε κείμενα. Χρησιμοποιώντας αυτήν την εφαρμογή, αυτοματοποιείται η διαδικασία συγγραφής παραπομπών και παρέχεται η δυνατότητα στο χρήστη να ετοιμάζει τη βιβλιογραφία του απευθείας. Για την εγκατάσταση της εφαρμογής προαπαιτείται η εγκατάσταση του λογισμικού Word 2003 της Microsoft (και νεότερου) ή άλλου επεξεργαστή κειμένων.

LIBRARY EKPAIDEUTIKH PYLI

 

Τηλεδιάσκεψη μέσω της Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης eClass

Η βιβλιοθήκη, ανά τακτά χρονικά διαστήματα και σε συνεννόηση με τα παρεχόμενα προγράμματα σπουδών, διοργανώνει επιμορφωτικά σεμινάρια μέσω της Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης eClass.

Το πρόγραμμα των σεμιναρίων κοινοποιείται στα προγράμματα σπουδών, αρχές κάθε μήνα.


* Οι πιο πάνω υπηρεσίες παρέχονται αποκλειστικά στους φοιτητές του Ιδρύματος, μιας και απαιτείται η χρήση κωδικών πρόσβασης στην πλατφόρμα τηλεκπαίδευσης τύπου E-Class


Σε αυτήν την υποκατηγορία μπορείτε να ενημερωθείτε για τα εργαλεία διαχείρισης βιβλιογραφικών αναφορών, τόσο υπό συνδρομή όσο και δωρεάν, από το διαδίκτυο. Βρείτε πληροφορίες σχετικά με τη χρήση τους και εντάξετε εύκολα στην έρευνα σας βιβλιογραφικές αναφορές.Library RefWorks Banner        Library Scopus Banner           Library Mendeley Banner       Library Zotero Banner

RefWorks

Scopus

MENDELEY

Zotero

Οι θεματικές πύλες (ΘΠ) είναι ο δικτυακός τόπος που συγκεντρώνει ποικίλες πηγές πληροφόρησης γύρω από ένα ευρύ θεματικό πεδίο. Στη Βιβλιοθήκη αναπτύσσονται σταδιακά ΘΠ μέσω της Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης e-Class, με στόχο να διευκολύνουν τους χρήστες στην αναζήτηση υλικού και στην έρευνα. Οι ΘΠ καθορίζονται βάσει των Προγραμμάτων Σπουδών του ΑΠΚΥ, όπου ανάλογα εντάσσονται οι αντίστοιχες βάσεις δεδομένων, ηλεκτρονικά περιοδικά, ηλεκτρονικά βιβλία και ιστοσελίδες.

Οι χρήστες μπορούν να αρχίσουν την έρευνά τους χρησιμοποιώντας τις ΘΠ, ώστε να γνωρίσουν τις πηγές πληροφόρησης και να αξιοποιήσουν τις παρεχόμενες πηγές πληροφόρησης στα γνωστικά πεδία που τους ενδιαφέρουν.

 

 Applied Science  Business & Management  Communication & Mass Media Computer Science 
 Consumer Health  Drama & Theater Arts  Earth & Atmospheric Sciences  Economics
 Education  Engineering  Environmental Sciences  Health & Medicine
 History  Information Technology  Language & Linguistics  Law
 Library & Information Science  Life Sciences  Literature & Writing  Marketing
 Mathematics  Nursing & Allied Health  Political Science  Politics & Government
 Psychology  Public Health  Science  Social Sciences & Humanities
 Social Work  Sociology Technology  Visual Arts
LIBRARY EKPAIDEUTIKH PYLI
Στο πλαίσιο υιοθέτησης και ανάπτυξης των ηλεκτρονικών και εξ αποστάσεως εργαλείων του ΑΠΚυ, η Βιβλιοθήκη έχει αναπτύξει την Εκπαιδευτική Πύλη Βιβλιοθήκης (ΕΠΒ) αξιοποιώντας την Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης του Ιδρύματος.
  
Η Εκπαιδευτική Πύλη Βιβλιοθήκης έχει ως σκοπό:
 • Την υποστήριξη και βέλτιστη δυνατή εξυπηρέτηση των χρηστών διαμέσου της παροχής ηλεκτρονικών υπηρεσιών  Βιβλιοθήκης, μέσα από ένα ψηφιακό περιβάλλον, υλοποιώντας τη μεθοδολογία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης.
 • Τη μέγιστη δυνατή ενημέρωση των χρηστών της σε θέματα αξιοποίησης των προσφερόμενων ηλεκτρονικών υπηρεσιών της Βιβλιοθήκης με παράλληλη εκπαίδευση και επιμόρφωση.
 • Το να αποτελέσει μια εναλλακτική δυνατότητα επικοινωνίας και αλληλεπίδρασης μεταξύ Βιβλιοθήκης και χρηστών, με πρωταρχικό στόχο την κάλυψη των εκπαιδευτικών, ερευνητικών αναγκών, επιδιώκοντας παράλληλα και εμπεδώνοντας ικανότητες πληροφοριακής παιδείας στους χρήστες της.

Για να γίνει σύνδεση με την Εκπαιδευτική Πύλη Βιβλιοθήκης, χρησιμοποιούνται οι κωδικοί πρόσβασης που έχουν κοινοποιηθεί και αφορούν στην Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης-Eclass.

LIBRARY RESEARCH SUPPORT

Υποστήριξη Έρευνας

Στην παρούσα ενότητα παρέχονται ηλεκτρονικές υπηρεσίες που αφορούν σε: 

library OPAC

 

Ηλεκτρονικός Κατάλογος (WEBOPAC)

 Από τον Ηλεκτρονικό κατάλογο της βιβλιοθήκης (Web-OPAC) μπορεί να γίνει αναζήτηση σε συμβατικό υλικό όπως βιβλία, περιοδικά, βιβλία αναφοράς και οπτικοακουστικό υλικό όπως CD-ROM, DVD-ROM.

Ο χρήστης μπορεί να πραγματοποιήσει ηλεκτρονική αναζήτηση από όπου και αν βρίσκεται δια μέσω του Web-Opac και παράλληλα να ενημερωθεί για την διαθεσιμότητα του υλικού που διατίθεται στη Βιβλιοθήκη.  

Πληροφορίες σχετικές με τη διαδικασία αναζήτησης πατήστε εδώ.

LIBRARY InterLibrary Loan 300X225

Διαδανεισμός

Η Βιβλιοθήκη του ΑΠΚυ παρέχει την υπηρεσία Διαδανεισμού. Μέσω της υπηρεσίας διαδανεισμού, η Βιβλιοθήκη εντοπίζει και προμηθεύει στους χρήστες της υλικό που δεν περιλαμβάνεται στη συλλογή της αλλά εντοπίζεται σε συλλογές άλλων Βιβλιοθηκών της Κύπρου και του εξωτερικού.

Η Βιβλιοθήκη του ΑΠΚυ ανέπτυξε την υπηρεσία Διαδανεισμού με στόχο τη διάθεση μεγαλύτερου αριθμού πηγών πληροφόρησης προς τους χρήστες της για να καλύψει τις ανάγκες τους για πρόσβαση σε επιπλέον υλικό το οποίο κρίνεται απαραίτητο για την έρευνα ή τη διδασκαλία.

Μέσα από την υπηρεσία διαδανεισμού δε δανείζεται υλικό το οποίο ανήκει σε Συλλογή Περιορισμένου Δανεισμού, σε Κλειστές Συλλογές και γενικά πληροφοριακό υλικό.

Δικαίωμα χρήσης της υπηρεσίας διαδανεισμού έχουν όλα τα ενεργά μέλη της Βιβλιοθήκης. Οι χρήστες που επιθυμούν να δανειστούν υλικό (βιβλίο/ άρθρο) το οποίο δεν υπάρχει στην Βιβλιοθήκη του ΑΠΚΥ αλλά ίσως είναι διαθέσιμο σε άλλη Βιβλιοθήκη, θα πρέπει να συμπληρώσουν την ηλεκτρονική αίτηση και να την υποβάλουν στη Βιβλιοθήκη.

Ο χρήστης που αιτείται υλικό είναι υποχρεωμένος να προκαταβάλει το σύνολο του κόστους του διαδανεισμού (με εξαίρεση το Ακαδημαϊκό και Διοικητικό προσωπικό του ΑΠΚυ). Το συνολικό κόστος καθορίζεται κατά περίπτωση από τη Βιβλιοθήκη που παρέχει το υλικό, την πιθανή χρέωση για πνευματικά δικαιώματα, τα έξοδα αποστολής από και προς τη βιβλιοθήκη που παρέχει το υλικό ή/και άλλα διαδικαστικά έξοδα (π.χ. έκδοση τραπεζικής επιταγής για την πληρωμή της παραγγελίας, χρέωση για ειδική μέθοδο αποστολής). Σε κάθε περίπτωση ο χρήστης ενημερώνεται εκ των προτέρων για τη χρέωση και το υλικό παραγγέλλεται μόνο με συγκατάθεσή του.

Library Circulation Desk 300X225Δανεισμός

Δικαίωμα δανεισμού υλικού έχουν όλοι οι χρήστες της βιβλιοθήκης :

 • ΔΕΠ/ΣΕΠ,
 • Υποψήφιοι διδάκτορες,
 • Ειδικοί επιστημονικοί συνεργάτες / Προσκεκλημένοι ερευνητές,
 • Προπτυχιακοί/μεταπτυχιακοί φοιτητές,
 • Διοικητικό προσωπικό.

Διαδικασία απόκτησης κάρτας μέλους:

Για απόκτηση της κάρτας μέλους Bιβλιοθήκης επισκεφτείτε τα γραφεία της Βιβλιοθήκης του ΑΠΚΥ.

Με την απόκτηση της κάρτας έχετε το δικαίωμα χρήσης τόσο του έντυπου υλικού όσο και των επιμέρους υπηρεσιών της Βιβλιοθήκης. Η κάρτα μέλους είναι αυστηρά ατομική. Για τους φοιτητές τα δικαιώματα χρήσης της βιβλιοθήκης παύουν να υφίστανται 1 χρόνο μετά την εκπλήρωση των σπουδών τους.  

Εξωτερικοί χρήστες

 Εξωτερικοί χρήστες είναι άτομα που συνδέονται με κάποια ερευνητική ή άλλη δραστηριότητα και επιθυμούν να εξασφαλίσουν πρόσβαση στο έντυπο υλικό της βιβλιοθήκης καθώς και στις παρεχόμενες υπηρεσίες της.

Διαδικασία απόκτησης κάρτας εξωτερικού μέλους

Οι ενδιαφερόμενοι έχουν τη δυνατότητα να γίνουν μέλη της Βιβλιοθήκης ως Εξωτερικοί χρήστες και να αποκτήσουν την ειδική κάρτα υποβάλλοντας ηλεκτρονική αίτηση μέσω του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ( library@ouc.ac.cy ). Το έντυπο (Αίτηση εγγραφής εξωτερικού μέλους εκτός των μελών της κοινοπραξίας ΣΚΑΒ) μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Αφού εγκριθεί η αίτηση από την Υπηρεσία Βιβλιοθήκης, το εγκεκριμένο μέλος ειδοποιείται μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή τηλεφωνικός από το προσωπικό της Βιβλιοθήκης. Για την απόκτηση της κάρτας εξωτερικού μέλους υποχρεούται να καταβάλει την ετήσια συνδρομή, η οποία ανέρχεται στο ποσό των €17 και το κόστος της κάρτας, το οποίο ανέρχεται στα €3.

Η καταβολή του ποσού και η παραλαβή της κάρτας γίνεται στη Βιβλιοθήκη η οποία βρίσκεται  στο κτήριο διοίκησης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου στη διεύθυνση:

Λεωφόρος Αρχιεπισκόπου Κυπριανού 48,
Τ.Κ.: 2235, Λατσιά
Λευκωσία
(παρά το Δημαρχείο Λατσιών)

Ολοκληρώνοντας την διαδικασία απόκτησης της κάρτας ο χρήστης έχει δικαίωμα χρήσης στο έντυπο υλικό αλλά εξίσου έχει πρόσβαση στις επιμέρους υπηρεσίες της βιβλιοθήκης. Η κάρτα της βιβλιοθήκης του ΑΠΚΥ είναι αυστηρώς προσωπική. Η κάρτα έχει ισχύ για ένα χρόνο και είναι απαραίτητη για την είσοδό σας στην βιβλιοθήκη για τη χρήση των υπηρεσιών της.

* Η πρόσβαση στις ηλεκτρονικές πηγές της Βιβλιοθήκης ΔΕΝ παρέχεται διαδικτυακά παρά μόνο στους χώρους της βιβλιοθήκης.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τους εξωτερικούς χρήστες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη Βιβλιοθήκη του Πανεπιστημίου (library@ouc.ac.cy ).

 

Δικαιώματα δανεισμού ανά κατηγορία μελών 

 

Ιδιότητα Μέλους

Αριθμός αντιτύπων

Χρονικό διάστημα δανεισμού

Μέλη Διοικούσας επιτροπής

Είκοσι (20)

Έξι (6) Μήνες

Μέλη Δ.Ε.Π./Σ.Ε.Π.

Είκοσι (20)

Έξι (6) Μήνες

Ειδικοί επιστημονικοί συνεργάτες/
Προσκεκλημένοι ερευνητές

Είκοσι (20)

Είκοσι μία (21) ημερολογιακές μέρες

Προπτυχιακοί φοιτητές

Εφτά (7)

Είκοσι μία (21) ημερολογιακές μέρες

Μεταπτυχιακοί φοιτητές

Εφτά (7)

Είκοσι μία (21) ημερολογιακές μέρες

Υποψήφιοι διδάκτορες

Δεκαπέντε (15)

Είκοσι μία (21) ημερολογιακές μέρες

Διοικητικό προσωπικό

Οκτώ (8)

Είκοσι μία (21) ημερολογιακές μέρες

Εξωτερικοί χρήστες

Πέντε (5)

Δεκαπέντε (15) ημερολογιακές μέρες

Απόφοιτοι

Εφτά (7)

Είκοσι μία (21) ημερολογιακές μέρες

Πρώην Μέλη ΔΕΠ

Εφτά (7)

Είκοσι μία (21) ημερολογιακές μέρες

Πρώην Μέλη ΣΕΠ

Τρία (3)

Είκοσι μία (21) ημερολογιακές μέρες

Πρώην Μέλη Διοικούσας Επιτροπής

Εφτά (7)

Είκοσι μία (21) ημερολογιακές μέρες

Εξωτερικοί χρήστες συνεργαζόμενων ιδρυμάτων

Βάσει συμφωνίας των ιδρυμάτων

 

Εξωτερικοί χρήστες (απόφοιτοι ΑΠΚΥ)

Πέντε (5)

Δεκαπέντε (15) ημερολογιακές μέρες

Εξωτερικοί χρήστες (Γενικά)

Πέντε (5)

Δεκαπέντε (15) ημερολογιακές μέρες

Απλοί επισκέπτες

0

0