29
Δευ, Νοε

ΣΚΟΠΟΣ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ

Το διδακτορικό πρόγραμμα έχει ως βασική αποστολή την έρευνα στην κατεύθυνση της Διοίκησης Επιχειρήσεων.

Αριθμός φοιτητών: 1

 

ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ

  • Στρατηγικό Μάρκετινγκ
  • Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα
  • Μάρκετινγκ Μάνατζμεντ
  • Διεθνές Μάρκετινγκ

 

Για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022, με έναρξη φοίτησης τον Ιανουάριο του 2022, οι ημερομηνίες υποβολής αιτήσεων είναι: 15 Σεπτεμβρίου 2021 - 11 Οκτωβρίου 2021.

 

ΕΥΡΩΠΑΪΚΕΣ ΠΙΣΤΩΤΙΚΕΣ ΜΟΝΑΔΕΣ (ECTS): 180

ΓΛΩΣΣΑ ΔΙΔΑΣΚΑΛΙΑΣ: Αγγλική

ΕΠΙΠΕΔΟ: Διδακτορικό

TITΛΟΣ ΠΟΥ ΑΠΟΝΕΜΕΤΑΙ: PhD

 

ΠΡΟΫΠΟΘΕΣΕΙΣ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ

Οι υποψήφιοι για το Διδακτορικό πρέπει να είναι κάτοχοι μεταπτυχιακού τίτλου σπουδών επιπέδου Μάστερ σε επιστημονικούς κλάδους συναφείς με την Διοίκηση Επιχειρήσεων. Προτεραιότητα δίνεται σε υποψήφιους οι οποίοι έχουνε κοινά ενδιαφέροντα με τον Ακαδημαϊκό Υπεύθυνό του Προγράμματος.  Η εκπόνηση της διδακτορικής διατριβής και η γλώσσα διδασκαλίας θα είναι στην αγγλική γλώσσα.

Κατά την υποβολή αίτησης για το Διδακτορικό Πρόγραμμα Σπουδών θα χρειαστεί να συντάξετε μια Ερευνητική Πρόταση (στα Αγγλικά) που περιγράφει το προτεινόμενο ερευνητικό σας θέμα και πρόγραμμα έρευνας. Η σωστή διατύπωση και ανάπτυξη της ερευνητικής σας πρότασης αποτελεί κρίσιμο μέρος της διαδικασίας υποβολής και αξιολόγησης των αιτήσεων. Ακολουθεί μια περίληψη των στοιχείων που μπορεί να περιέχει μια ερευνητική πρόταση (2500-3300 λέξεις):

Τίτλος - Αυτός πρέπει να παρέχει μια σαφή και σύντομη επισκόπηση της προτεινόμενης έρευνας.

Περίληψη (100 λέξεις) - Η πρόταση θα πρέπει να περιλαμβάνει μια συνοπτική δήλωση της προβλεπόμενης έρευνάς σας που να μην υπερβαίνει τις 100 λέξεις. Αυτό μπορεί να είναι μερικές προτάσεις που να περιγράφουν το πρόβλημα που θέλετε να εξετάσετε ή το κεντρικό ερώτημα που θέλετε να αναλύσετε.

Εισαγωγή (300-400 λέξεις) – Η ενότητα αυτή παρέχει πληροφορίες για το ιστορικό της μελέτης, το ερευνητικό πρόβλημα, το επίκεντρο της έρευνας και εξηγεί πώς αυτή η προτεινόμενη έρευνα είναι σημαντική και συμβάλλει στη βιβλιογραφία.

Επισκόπηση της Βιβλιογραφίας (1100-1500 λέξεις) – Η ενότητα αυτή παρέχει μια διεξοδική εικόνα των βασικών, πρόσφατων συνεισφορών στην βιβλιογραφία σε εγνωσμένης αξίας ακαδημαϊκά περιοδικά που σχετίζονται με τον εν λόγω τομέα έρευνας. Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε την ανασκόπηση της βιβλιογραφίας για να συνοψίσετε βασικά ευρήματα και να εντοπίσετε ζητήματα που η προτεινόμενη μελέτη επιλύει για να δικαιολογήσει γιατί απαιτείται περαιτέρω ή νέα έρευνα. Στο τέλος, πρέπει να παρέχονται σαφείς ερευνητικές ερωτήσεις.

Προτεινόμενη Μεθοδολογία (1000-1300 λέξεις) - Περιγράφεται η προτεινόμενη μεθοδολογία για τη μελέτη, συμπεριλαμβανομένων λεπτομερειών μεθόδων συλλογής και ανάλυσης δεδομένων.

Βιβλιογραφικές Παραπομπές - Παρέχει όλη τη βιβλιογραφία που αναφέρεται στην ερευνητική πρόταση, η οποία πρέπει να μορφοποιηθεί χρησιμοποιώντας το βιβλιογραφικό σύστημα Harvard.

Προτεινόμενο Πρόγραμμα Εργασίας και Χρονοδιάγραμμα - Θα πρέπει να συμπεριλάβετε ένα περίγραμμα των διαφόρων σταδίων και των αντίστοιχων χρονοδιαγραμμάτων για την ανάπτυξη και την εφαρμογή της έρευνας, συμπεριλαμβανομένης της σύνταξης της διατριβής σας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε με: Καθηγητή Κωνσταντίνο ΛεωνίδουΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.