Τελετή Αποφοίτησης 2022 - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Open University of Cyprus
26
Κυρ, Μαρ

Αγαπητές και αγαπητοί απόφοιτοι,

Σας καλωσορίζουμε στον ιστότοπο της ΧV Τελετής Αποφοίτησης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ), η οποία αφορά στο ακαδημαϊκό έτος 2021-2022. Σκοπός της δημιουργίας του συγκεκριμένου ιστοχώρου είναι η καλύτερη και αμεσότερη εξυπηρέτησή σας σχετικά με τη διοργάνωση της φετινής εκδήλωσης.

Η φετινή Τελετή θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου, στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, στη Λευκωσία και θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω του συνδέσμου του καναλιού YouTube του Πανεπιστημίου.

Το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 περάτωσαν με επιτυχία τις σπουδές τους 527 απόφοιτοι προπτυχιακών και μεταπτυχιακών προγραμμάτων, μεταξύ των οποίων 3 απόφοιτοι διδακτορικών προγραμμάτων. Στην εκδήλωση θα απευθύνουν χαιρετισμούς ο Εξοχότατος Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας, κ. Νίκος Αναστασιάδης, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του ΑΠΚΥ, κ.  Γιώργος Παπάς και ο Πρύτανης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, Καθηγητής Πέτρος Πασιαρδής.  Η Τελετή αναμένεται να διαρκέσει περίπου μία ώρα (1) και σαρανταπέντε (45) λεπτά. Εάν επιθυμείτε να λάβετε μέρος, θα πρέπει να δηλώσετε συμμετοχή, ακολουθώντας τις οδηγίες του ιστότοπου εντός των καθορισμένων χρονοδιαγραμμάτων, τα οποία θα τηρηθούν αυστηρά.  Νοείται πως καθ’ όλη τη διάρκεια της Τελετής Αποφοίτησης θα τηρηθούν όλα τα ενδεικνυόμενα μέτρα κατά της πανδημίας που θα ισχύουν τη δεδομένη στιγμή.

Στον ιστοχώρο θα βρείτε, μεταξύ άλλων, χρήσιμες πληροφορίες για τον χώρο διεξαγωγής της Τελετής, καθώς και σχετικές πληροφορίες για τις μετακινήσεις σας από και προς τα κυπριακά αεροδρόμια και από και προς τον χώρο διεξαγωγής της εκδήλωσης. Ακόμη, σας παρέχεται πληροφόρηση σχετικά με την ενοικίαση ή αγορά της τηβέννου του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, απαραίτητη για τη διαδικασία της απονομής των τίτλων σπουδών, καθώς και για τη φωτογράφηση και οπτικογράφηση της Τελετής. Σας προτρέπουμε να διαβάσετε με ιδιαίτερη προσοχή τις οδηγίες που έχουν αναρτηθεί που στόχο έχουν τη δική σας διευκόλυνση και απρόσκοπτη συμμετοχή στην Τελετή Αποφοίτησης.

Ελπίζουμε να βρείτε την πλοήγηση στον ιστότοπό μας ενδιαφέρουσα, αλλά πάνω από όλα ενημερωτική και πρακτική.

Για οποιεσδήποτε επιπρόσθετες πληροφορίες αναφορικά με τη διοργάνωση της Τελετής, μπορείτε να επικοινωνείτε με την Υπηρεσία Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου στο graduation@ouc.ac.cy

Οι συνάδελφοι Στάλω Φαλά και Άριστος Παπαονησιφόρου θα σας εξυπηρετήσουν άμεσα.

Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους απόφοιτούς μας!

Με εκτίμηση,

Έλενα Γρηγορίου

Προϊσταμένη, Υπηρεσίας Σπουδών και Φοιτητικής Μέριμνας