Προκήρυξη Κενής Θέσης Ειδικού Επιστήμονα για πλήρη ή μερική απασχόληση στο ερευνητικό έργο με τίτλο «Essays in Economics» - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Open University of Cyprus
28
Παρ, Ιαν

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μίας (1) ή δύο (2) θέσεων Ειδικού Επιστήμονα για πλήρη ή μερική απασχόληση στο ερευνητικό έργο με τίτλο «Essays in Economics», το οποίο χρηματοδοτείται από τον προϋπολογισμό του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. 

Οι αιτήσεις μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν ηλεκτρονικά  στο σύνδεσμο https://recruitment.ouc.ac.cy/apply μέχρι την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2020.
 
Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν αν αποτείνονται στην Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Χριστίνα Χρίστου, Επιστημονική Υπεύθυνο του έργου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., ή στον κ. Μιχάλη Σάββα, στη Μονάδα Έρευνας, Καινοτομίας και Διασύνδεσης, τηλ. 00357-22411692 και στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Για την προκήρυξη σε PDF, πατήστε εδώ.