Sidebar

20
Σαβ, Απρ

Προκήρυξη μίας (1) θέσης Ειδικού Επιστήμονα για μερική απασχόληση στο ερευνητικό έργο PULCHRA

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση μίας (1) θέσης Ειδικού Επιστήμονα για μερική απασχόληση από την υπογραφή της Σύμβασης μέχρι την λήξη του έργου στις 31.8.2022 στο ερευνητικό έργο PULCHRA: «Science in the City: Building Participatory Urban Learning Community Hubs through Research and Activation».

Για την προκήρυξη σε pdf πατήστε εδώ ή στον σύνδεσμο της προκήρυξης, εδώ.


Το έργο PULCHRA, στο οποίο μετέχουν δέκα (10) χώρες, δώδεκα (12) εταίροι και 50 σχολικές μονάδες, στοχεύει στην προώθηση της ανοικτής σχολικής εκπαίδευσης (open schooling) χρησιμοποιώντας ως θέμα τις «πόλεις ως αστικά οικοσυστήματα». Σκοπός του προγράμματος είναι η συνεργασία των σχολείων με την εκπαιδευτική κοινότητα, δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, μη κυβερνητικές οργανώσεις, την κοινότητα των γονέων, κ.ά. για την προώθηση της περιβαλλοντικής εκπαίδευσης σε όλους τους πολίτες. To έργο χρηματοδοτείται από το ευρωπαϊκό πρόγραμμα Horizon2020.


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΠΡΟΣΟΝΤΑ

  1.  Προπτυχιακός τίτλος σπουδών σε θέματα περιβάλλοντος συμπεριλαμβανομένης και της Χημικής Μηχανικής ή άλλο συναφή κλάδο ή άλλο πτυχίο που σχετίζεται με τις Θετικές Επιστήμες όπως π.χ Φυσικού, Χημικού, Βιολόγου, Διαχείριση Περιβάλλοντος κλπ.
  2. Μεταπτυχιακός τίτλος σπουδών ή και Διδακτορικός τίτλος σπουδών ή εν δυνάμει Υποψήφιος Διδάκτορας σε σχετικό αντικείμενο με τις περιβαλλοντικές επιστήμες.
  3. Τεκμηριωμένη εμπειρία στη συγγραφή επιστημονικών άρθρων (να κατατεθεί κατάλογος δημοσιεύσεων εάν υπάρχει).
  4. Τεκμηριωμένη εμπειρία σε συγγραφή και συμμετοχή σε Ερευνητικά Προγράμματα.
  5. Πολύ καλή γνώση Αγγλικών, και ικανότητα κατανόησης τεχνικών κειμένων στην Αγγλική γλώσσα. (Να σημειωθεί ότι όλη η αλληλογραφία και τα παραδοτέα του προγράμματος είναι μόνο στην αγγλική γλώσσα).

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Οι αιτήσεις μαζί με τα σχετικά δικαιολογητικά θα έπρεπε να υποβληθούν ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο https://recruitment.ouc.ac.cy/apply μέχρι τις 28 Δεκεμβρίου 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες οι υποψήφιοι μπορούν να επικοινωνούν με τον Αναπληρωτή Καθηγητή Δρ. Αντώνη Α. Ζορπά (Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) ή με την Μονάδα Έρευνας στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο τηλέφωνο 00357-22411692.


ΙΣΕΣ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου εφαρμόζει πολιτική ίσων ευκαιριών στο πλαίσιο των προσλήψεων και στα επακόλουθα στάδια επαγγελματικής σταδιοδρομίας και ενθαρρύνει άτομα ανεξαρτήτως φύλου ή ταυτότητας φύλου όπως υποβάλουν αίτηση για όλα τα επίπεδα στελέχωσης ακαδημαϊκού, διοικητικού και ερευνητικού προσωπικού. Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δεν κάνει καμία διάκριση σε σχέση με τη φυλή, το χρώμα, τις θρησκευτικές ή άλλες πεποιθήσεις, το φύλο, την ταυτότητα φύλου, την εθνικότητα, την καταγωγή, την ηλικία, την αναπηρία, την οικογενειακή κατάσταση ή τον σεξουαλικό προσανατολισμό, σύμφωνα πάντοτε με τις πρόνοιες της Νομοθεσίας της Κυπριακής Δημοκρατίας.