Sidebar

19
Παρ, Απρ

Προκήρυξη τεσσάρων (4) κενών θέσεων Λειτουργού Πανεπιστημίου (θέσεις πρώτου διορισμού)

 

 

 

 

 

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει ότι γίνονται δεκτές αιτήσεις για τέσσερις (4) μόνιμες κενές θέσεις Λειτουργού Πανεπιστημίου (Θέση Πρώτου Διορισμού) ως την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 στις 14.00 ώρα Κύπρου.

Προκήρυξη της θέσης είναι διαθέσιμη ΕΔΩ.

Οι οδηγίες καταβολής του εξεταστικού τέλους είναι διαθέσιμες ΕΔΩ.


ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ

  • Η αίτηση συμπληρώνεται και υποβάλλεται μέσω της Διαδικτυακής Πύλης Εργοδότησης στον σύνδεσμο https://recruitment.ouc.ac.cy/apply.
  • Η υποβολή αιτήσεων θα ξεκινήσει την Παρασκευή 5 Φεβρουαρίου 2021 με καταληκτική ημερομηνία την Τρίτη 16 Μαρτίου 2021 στις 14.00 (ώρα Κύπρου).
  • Οι αιτήσεις για να είναι αποδεκτές πρέπει να συνοδεύονται από τα αντίγραφα των πιστοποιητικών των ακαδημαϊκών και άλλων συναφών προσόντων που προνοούνται πιο πάνω, περιλαμβανομένων βεβαιώσεων για υπηρεσία εκεί όπου απαιτείται πείρα. Τα πρωτότυπα θα πρέπει να παρουσιασθούν όταν ζητηθούν για έλεγχο. Αιτήσεις στις οποίες δε θα έχουν επισυναφθεί όλα τα αποδεικτικά στοιχεία ή θα ληφθούν εκπρόθεσμα δε θα ληφθούν υπόψη.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΓΡΑΠΤΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ

Οι υποψήφιοι θα παρακαθίσουν σε γραπτή εξέταση ικανοτήτων που θα περιλαμβάνει εξέταση Γλωσσικού, Αριθμητικού και Διαγραμματικού συλλογισμού.

Οι υποψήφιοι για να έχουν το δικαίωμα να παρακαθήσουν στις γραπτές εξετάσεις που θα γίνουν με φυσική παρουσία των υποψηφίων στη Λευκωσία, θα πρέπει να έχουν καταβάλει το εξεταστικό τέλος των 35 ευρώ ανά υποψήφιο το αργότερο μέχρι τις 17 Μαρτίου 2021 σύμφωνα με τις οδηγίες ΕΔΩ.

Διευκρινίζεται ότι η αξιολόγηση της καταλληλότητας των προσόντων των υποψηφίων θα πραγματοποιηθεί σε μεταγενέστερο στάδιο.

Οι υποψήφιοι που θα παρακαθήσουν στην γραπτή εξέταση θα πρέπει να διασφαλίσουν ότι κατέχουν τα απαιτούμενα προσόντα του σχεδίου υπηρεσίας (προκήρυξη) της θέσης για την οποία διεξάγεται η εξέταση. Εάν διαπιστωθεί ότι ο υποψήφιος δεν κατέχει τα απαιτούμενα προσόντα του σχεδίου υπηρεσίας (προκήρυξη) της θέσης, τα αποτελέσματα των γραπτών εξετάσεων του δε θα ληφθούν υπόψη.


ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ & ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ


Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου στο τηλέφωνο +35722411662, καθημερινά από Δευτέρα μέχρι και Παρασκευή από τις 07:30 – 14:30 ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..