Sidebar

25
Πεμ, Απρ

Σειρά Κατάταξης Υποψήφιων Μελών ΣΕΠ για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021

 

 

 

 

 

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει ότι έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία κατάρτισης των καταλόγων των υποψηφίων μελών ΣΕΠ για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021.


Σημειώνουμε ότι σε προγράμματα σπουδών στα οποία έχουν συναφθεί Διμερείς Συμφωνίες με συνεργαζόμενα Πανεπιστήμια, οι θέσεις διδασκόντων συμπληρώνονται με βάση τις πρόνοιες του εκάστοτε Συμφωνητικού.



Για το πρόγραμμα σπουδών “ΔΙΑΧΕΙΡIΣΗ & ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ” πατήστε εδώ.

Για το πρόγραμμα σπουδών "ΜΕΣΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΣΤΟ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΣΧΟΛΕΙΟ" πατήστε εδώ.

Για το πρόγραμμα σπουδών "ΚΟΙΝΩΝΙΑΚΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ" πατήστε εδώ.

Για το πρόγραμμα σπουδών "ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ (ΠΤΥΧΙΑΚΟ)" πατήστε εδώ.

Για το πρόγραμμα σπουδών "ΔΙΟΙΚΗΣΗ  ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (ΠΤΥΧΙΑΚΟ)" πατήστε εδώ.

Για το πρόγραμμα σπουδών “COGNITIVE SYSTEMS” πατήστε εδώ.

Για το πρόγραμμα σπουδών “ΒΙΟΗΘΙΚΗ – ΙΑΤΡΙΚΗ ΗΘΙΚΗ ” πατήστε εδώ.

Για το πρόγραμμα σπουδών “ΠΝΥΚΑ: ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΘΕΩΡΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΗΣ” πατήστε εδώ.

Για το πρόγραμμα σπουδών “ΨΗΦΙΑΚΟ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΘΕΑΤΡΟ ΣΤΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΑΡΧΑΙΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ” πατήστε εδώ.


Τα πιο πάνω αποτελέσματα αφορούν στις προκηρύξεις των Θεματικών Ενοτήτων που έχουν ανακοινωθεί κατά το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021. Για τα αποτελέσματα των υπόλοιπων Θεματικών Ενοτήτων και Προγραμμάτων Σπουδών ισχύουν αυτά που είχαν ανακοινωθεί κατά το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020. Για εύκολη αναφορά η σχετική ανακοίνωση του ακαδημαϊκού έτους 2019-2020 είναι εδώ: https://www.ouc.ac.cy/index.php/el/news-events-menu-2/nea/374-news-general/1515-sep2019-2020

Οι υποψήφιοι για να βρουν τον αριθμό της αίτησής τους θα πρέπει να εισέλθουν στην Διαδικτυακή Πύλη Εργοδότησης (https://recruitment.ouc.ac.cy/apply), να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο «οι αιτήσεις μου», να επιλέξουν την αίτηση και έπειτα να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο «επισκόπηση εκτύπωσης».


Σε ό,τι αφορά θέματα προσωπικού και εργοδότησης μελών ΣΕΠ, οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επικοινωνούν με το Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού μέσω του Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..


Χρήσιμα Έγγραφα :