Sidebar

24
Τετ, Απρ

Αποτελέσματα 2ης Εξέτασης για τη μια (1) μόνιμη θέση Πρώτου Λειτουργού Ανοικτού Πανεπιστημίου - Προϊστάμενου Ανθρώπινου Δυναμικού

 

 

 

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο ανακοινώνει για τα αποτελέσματα της δεύτερης εξέτασης για τη μια (1) μόνιμη θέση Πρώτου Λειτουργού Ανοικτού Πανεπιστημίου - Προϊστάμενου Ανθρώπινου Δυναμικού. Στον πίνακα οι υποψήφιοι μπορούν να δουν τη βαθμολογία που εξασφάλισαν, με βάση τον αριθμό υποψηφίου (εξετάσεις) ή τον αριθμό της αίτησης, όπως αυτός φαίνεται στη Διαδικτυακή Πύλη Εργοδότησης (https://recruitment.ouc.ac.cy/apply). Οι υποψήφιοι για να βρουν τον αριθμό της αίτησής τους θα πρέπει να εισέλθουν στην Πύλη, να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο «οι αιτήσεις μου», να επιλέξουν την αίτηση και έπειτα να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο «επισκόπηση εκτύπωσης».

Για τον Πίνακα Αποτελεσμάτων, πατήστε εδώ.

Οι πρώτοι τέσσερις (4) υποψήφιοι κατά σειρά κατάταξης στο πλαίσιο της βαθμολογίας θα κληθούν να συμμετάσχουν σε περαιτέρω εξέταση και προσωπική συνέντευξη με το Συμβούλιο του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις ή απορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.