28
Πεμ, Μαρ

2η Προκήρυξη: Erasmus+ Δράσεις Κινητικότητας Φοιτητών για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021

 

 

 

 

 

Το Γραφείο Κινητικότητας του Ανοικτού Πανεπιστήμιου Κύπρου ανακοινώνει ότι δέχεται αιτήσεις για συμμετοχή στις δράσεις Erasmus+ Κινητικότητα Φοιτητών/Αποφοίτων για πρακτική άσκηση στο εξωτερικό (Erasmus+ Student Mobility for Placements, SMP) για το ακαδημαϊκό έτος 2020-2021 και Κινητικότητα Φοιτητών για Σπουδές (Student Mobility for Studies, SMS), για το εαρινό εξάμηνο του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους.

Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων και για τις δύο δράσεις είναι η 30η Οκτωβρίου 2020 [νέο deadline].

Αιτήσεις συμμετοχής για την κινητικότητα για πρακτική άσκηση υποβάλλονται ηλεκτρονικά στον σύνδεσμο https://forms.gle/x3zU7mneUWamNGLs7 και για την κινητικότητα για σπουδές σε συνεργαζόμενα με το ΑΠΚΥ πανεπιστήμια του εξωτερικού, εδώ https://goo.gl/forms/CIysT2OGkfQSBPA42

Αναλυτικές πληροφορίες για τη διαδικασία, τις προϋποθέσεις συμμετοχής και τους όρους χρηματοδότησης, έχουν ήδη αποσταλεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη φοιτητική κοινότητα του Πανεπιστημίου. Για τυχόν διευκρινήσεις οι φοιτητές μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Κινητικότητας στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

 

 

EU20flag Erasmus2B vect POS