Sidebar

20
Σαβ, Απρ

Αποτελέσματα Εξετάσεων για κενές θέσεις Βοηθού Γραμματειακού Λειτουργού

 

 

 

Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο ανακοινώνει τα αποτελέσματα των εξετάσεων για τις θέσεις του Βοηθού Γραμματειακού Λειτουργού. Στον πίνακα που ακολουθεί, οι υποψήφιοι μπορούν να δουν αναλυτικά τη βαθμολογία που εξασφάλισαν στο κάθε τεστ ικανότητας, με βάση τον αριθμό υποψηφίου (εξετάσεις) ή τον αριθμό της αίτησης, όπως αυτός φαίνεται στη Διαδικτυακή Πύλη Εργοδότησης (https://recruitment.ouc.ac.cy/apply). Για να βρουν τον αριθμό της αίτησής τους, οι υποψήφιοι πρέπει να εισέλθουν στην Πύλη, να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο «οι αιτήσεις μου», να επιλέξουν την αίτησή τους και έπειτα να ακολουθήσουν τον σύνδεσμο «επισκόπηση εκτύπωσης».

Επισημαίνεται ότι επιτυχών θεωρείται ο υποψήφιος που έχει πετύχει συνολική γενική βαθμολογία τουλάχιστον 50% και στο καθένα από τα θέματα που περιλαμβάνονται στην εξέταση βαθμολογία τουλάχιστον 40%


Για τον Πίνακα Αποτελεσμάτων, πατήστε εδώ.

 

Στο επόμενο στάδιο της διαδικασίας, οι πρώτοι σε σειρά κατάταξης υποψήφιοι που πληρούν τις προϋποθέσεις του Σχεδίου Υπηρεσίας θα ενημερωθούν για τα βήματα που θα ακολουθήσουν. Διευκρινίζεται ότι οι προσωπικές συνεντεύξεις θα διεξαχθούν με την άρση των περιοριστικών μέτρων που ισχύουν λόγω της πανδημίας COVID-19.


Για οποιεσδήποτε διευκρινίσεις ή απορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του ΑΠΚΥ στο Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.