Sidebar

24
Τετ, Απρ

[ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ] Αναβολή των τελικών & επαναληπτικών εξετάσεων

Αναβολή τελικών και επαναληπτικών εξετάσεων του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου

Λόγω της αβέβαιης κατάστασης που επικρατεί στην Κύπρο, την Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο συνεπεία της επιδημίας του COVID-19, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανακοινώνει την αναβολή της διεξαγωγής των προγραμματισμένων Τελικών εξετάσεων του Εαρινού εξαμήνου καθώς και των Επαναληπτικών εξετάσεων για το ακαδημαϊκό έτος 2019-2020, σε όλα τα εξεταστικά κέντρα (Λευκωσία, Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη και σε όλες τις χώρες του εξωτερικού).

Το ΑΠΚΥ αναζητεί εναλλακτικές λύσεις για διεξαγωγή των εξετάσεων, μέσω των οποίων θα διασφαλίζεται πρώτιστα η υγεία και η ασφάλεια των επηρεαζομένων (φοιτητών, μελών του ακαδημαϊκού και διοικητικού προσωπικού και συνεργατών) καθώς και η ομαλή ολοκλήρωση του τρέχοντος ακαδημαϊκού έτους.

Το ΑΠΚΥ παρακολουθεί και εξετάζει τα δεδομένα που προκύπτουν και θα σας ενημερώσει αναφορικά με τις αποφάσεις που θα ληφθούν σε σχέση με τις Τελικές εξετάσεις του Εαρινού εξαμήνου καθώς και για τις Επαναληπτικές εξετάσεις.

Επικοινωνία: Αυτή η διεύθυνση Email προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.