Sidebar

18
Πεμ, Απρ

Covid19: Επικοινωνία, κατ' εξαίρεση | Σειρά podcasts : Λ. Τσενέ w A. Δημάτος

Την Κυριακή 10 Μαΐου 2020, στο έκτο επεισόδιο του κύκλου συζητήσεων με ειδικό τίτλο «H Ψηφιακή Επικοινωνία στην εποχή του COVID-19: προκλήσεις και ευκαιρίες» της Σειράς «Covid19: Επικοινωνία, κατ' εξαίρεση», η Λήδα Τσενέ, Σύμβουλος Επικοινωνίας και διδάσκουσα στο Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία» του ΑΠΚΥ συζητά με τον Ανδρέα Δημάτο, Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΕΚ για την επόμενη μέρα της κρίσης του Covid-19. Πώς άλλαξε η επικοινωνία στο εσωτερικό και στο εξωτερικό περιβάλλον της ομάδας; Ποιες δράσεις προγραμματίζονται για την "επανασύνδεση" με φιλάθλους, χορηγούς και συνεργάτες; Πώς θα είναι η επόμενη ημέρα εντός και εκτός γηπέδου;

 

Παρακολουθήστε ζωντανά στις 20:00, αφού συνδεθείτε στο εργαλείο Blackboard Ultra στον σύνδεσμο: https://bit.ly/2yjRhUg


Η κάθε συζήτηση αναρτάται σε μορφή video podcasts μέσω των YouTube Channels του ΑΠΚΥ και του περιοδικού «δημοσιογραφία». Η σειρά συζητήσεων «COVID19: Επικοινωνία, κατ’ εξαίρεση» με επιστήμονες και επαγγελματίες της επικοινωνίας και δημοσιογραφίας, οργανώνεται από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία» του ΑΠΚΥ και το περιοδικό «δημοσιογραφία», στο πλαίσιο των απροσδόκητων δεδομένων που έφερε στη ζωή μας ο νέος κορονοϊός Covid-19.


Βιογραφικά συντελεστών

Λήδα Τσενέ

Είναι Διδάκτωρ Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου με ειδίκευση στα social media και την εταιρική κοινωνική ευθύνη. Από το 2008 συνεργάζεται με το Εργαστήριο Διαφήμισης και Δημοσίων Σχέσεων του Παντείου Πανεπιστημίου ως ερευνήτρια και διδάσκουσα. Aπό το 2012 διδάσκει στο ΜΠΣ «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου. Από το 2013 συνεργάζεται ως διδάσκουσα με το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα «Διοίκηση Πολιτισμικών Μονάδων» του Ελληνικού Ανοικτού Πανεπιστημίου, ενώ από το 2012 συντονίζει δύο διαδυκτιακά σεμιναρία στην Ελληνοαμερικανική Ένωση με θέμα τις νέες τεχνολογίες και την πολιτιστική επιχειρηματικότητα. Έχει εργαστεί ως δημοσιογράφος και σύμβουλος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης και επικοινωνίας, ενώ από το 2005 είναι Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων και Εκπαιδευτικών Προγραμμάτων της Comicdom Press και από το 2015 founder της Athens Comics Library. Συνεργάζεται με το Impact Hub Athens ως Communication Strategist και Business Development Consultant. Έχει δημοσιεύσει άρθρα και επιστημονικές εργασίες στην περιοχή των ψηφιακών Μέσων, της δημοσιογραφίας, της επικοινωνίας, των comics και της πολιτιστικής διαχείρισης.

Ανδρέας Δημάτος

Απόφοιτος της Νομικής Σχολής Αθηνών ο Ανδρέας Δημάτος μπήκε από το 1989 στο χώρο της δημοσιογραφίας ξεκινώντας από την Αθλητική Ηχώ και το αθλητικό τμήμα του ANT-1 από το ξεκίνημα της λειτουργίας του σταθμού. Στη συνέχεια εργάστηκε κατά σειρά στις εφημερίδες Sportime, Πρωταθλητής, Αδέσμευτος Τύπος, Ωρα για Σπορ, ενώ διετέλεσε αρχισυντάκτης της εφημερίδας Goal News από το 2002 και διευθυντής στην ίδια εφημερίδα από το 2006 μέχρι το 2015. Από τον Μάιο του 2015 έως σήμερα κατέχει τα θέση του διευθυντή επικοινωνίας στην ΠΑΕ ΑΕΚ, θέση στην οποία διετέλεσε και από το 1999 έως το 2001.