Βιβλιοθήκη - Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου - Open University of Cyprus
28
Παρ, Ιαν

Καλωσορίσατε στην κεντρική ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης του Ανοικτού Πανεπιστήμιου Κύπρου 

Η ιστοσελίδα της Βιβλιοθήκης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου αποτελεί ουσιαστικά μια πύλη πληροφόρησης που παρέχει ευρύ φάσμα ηλεκτρονικών πηγών πληροφόρησης, καθώς επίσης και επιλεγμένο συμβατικό υλικό, προσφέροντας έτσι μια ολοκληρωμένη εικόνα των προσφερόμενων υπηρεσιών της Βιβλιοθήκης.  

 

 

foto library

    

 

Τηλεφωνικό Κέντρο: (00357) 22 411799

Κεντρικό Ηλεκτρονικό Ταχυδρομείο: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

 • Στην ενότητα ΠΗΓΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ παρέχεται η δυνατότητα περιήγησης στις Ηλεκτρονικές Πηγές πληροφόρησης της βιβλιοθήκης.

  Οι πηγές πληροφόρησης αφορούν τόσο ηλεκτρονικό όσο και έντυπο υλικό. Στις υπό συνδρομή πηγές πληροφόρησης παρέχεται η δυνατότητα  ανάκτησης και αξιοποίησης έγκριτου επιστημονικού περιεχομένου.  Παράλληλα ελεύθερα από το διαδίκτυο παρέχονται ενδεικτικές πληροφοριακές  πηγές που αποτελούν  υποστηρικτικό πληροφοριακό υλικό.  

  Σε κάθε κατηγορία πηγών πληροφόρησης παρέχονται οι δυνατότητες ανάκτησης και αξιοποίησης του πληροφοριακού υλικού που ευρετηριάζουν, αξιοποιώντας  ταυτόχρονα τα εργαλεία ανάκτησης και διαχείρισης πληροφοριακού υλικού. 

  1ο τετράγωνο

  2ο τετράγωνο

  3ο τετράγωνο

  4ο τετράγωνο

  5ο τετράγωνο

  6ο τετράγωνο

  Διεθνείς Βάσεις Δεδομένων

  Ηλεκτρονικά περιοδικά

   

  Ηλεκτρονικά βιβλία

  Συμβατικό υλικό

  Χρήσιμοι σύνδεσμοι γενικού περιεχομένου

  Χρήσιμοι σύνδεσμοι ελεύθερης πρόσβασης