Πρόγραμμα Εθνοφρουρών

Πρόγραμμα Θεματικών Ενοτήτων προπτυχιακού επιπέδου και Προγράμματα Κατάρτισης


Mε μέσο την εξ αποστάσεως εκπαιδευτική του μεθοδολογία, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) προσφέρει στους Εθνοφρουρούς δυνατότητες πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και κατάρτισης, κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής τους θητείας.

Συγκεκριμένα, το ΑΠΚΥ προσφέρει στους Εθνοφρουρούς την ευκαιρία να εγγραφούν σε εξαμηνιαίες Θεματικές Ενότητες προπτυχιακού επιπέδου, καθώς και σε προγράμματα κατάρτισης σύντομης διάρκειας, σε συνεργασία με τα υπουργεία Άμυνας και Παιδείας & Πολιτισμού.

Το πρόγραμμα Θεματικών Ενοτήτων προπτυχιακού επιπέδου ενδιαφέρει πρωτίστως όσους Εθνοφρουρούς πρόκειται μετά το πέρας της στρατιωτικής τους θητείας να φοιτήσουν σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα στην Κύπρο, την Ελλάδα ή/και στο εξωτερικό.

Τα προγράμματα κατάρτισης ενδιαφέρουν τα μέλη της Εθνικής Φρουράς που επιθυμούν να αποκτήσουν προσόντα και δεξιότητες, ώστε να έχουν καλύτερες προοπτικές ένταξης στην αγορά εργασίας μετά το πέρας της θητείας τους.

Οι Εθνοφρουροί μπορούν να εγγραφούν στις Θεματικές Ενότητες Προπτυχιακού Επιπέδου και στα Προγράμματα Κατάρτισης εφόσον έχουν ολοκληρώσει τουλάχιστον τον 5ο μήνα της στρατιωτικής τους θητείας.
 
Πλοηγηθείτε στις ιστοσελίδες του Προγράμματος και μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες. 
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter Μοίρασμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Μεγένθυση γραμματοσειράς dΣμίκρυνση γραμματοσειράς
Δ Τ Τ Π Π Σ spacerheight22 Κ
     
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28