Πρόγραμμα Εθνοφρουρών
Οι Θεματικές Ενότητες που προσφέρονται μέσω του Προγράμματος Διά Βίου Μάθησης απευθύνονται σε απόδημους του Ελληνισμού. H διδασκαλία των Θεματικών Ενοτήτων  γίνεται στην αγγλική γλώσσα μέσω της πλατφόρμας ασύγχρονης τηλεκπαίδευσης του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (eClass). Παράλληλα, αξιοποιούνται οι δυνατότητες επικοινωνίας και διάθεσης εκπαιδευτικού υλικού μέσω της ΠλατφόρμαςΤηλεκπαίδευσης.
Βασικός στόχος των Θεματικών Ενοτήτων της Ελληνικής Γλώσσας είναι να αποκτήσουν οι  φοιτητές την ικανότητα να ανταποκρίνονται στις βασικές ανάγκες επικοινωνίας, με έμφαση στον προφορικό λόγο, ενώ με τη Θεματική Ενότητα της Ιστορία της Κύπρου οι φοιτητές θα  εξοικειωθούν με όλες τις περιόδους της κυπριακής ιστορίας, από τους αρχαίους χρόνους μέχρι και τη σύγχρονη εποχή.

Οι φοιτητές θα λαμβάνουν μέσω της Πλατφόρμας Τηλεκπαίδευσης εκπαιδευτικό υλικό. Παράλληλα, οι φοιτητές έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης στη βάση δεδομένων του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου, ενώ η διδασκαλία εμπλουτίζεται με τη χρήση των δυνατοτήτων που παρέχουν οι νέες τεχνολογίες: power point, αναζήτηση αρχειακού υλικού στο διαδίκτυο, οπτικοακουστικό υλικό, κλπ.
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter Μοίρασμα στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο
Μεγένθυση γραμματοσειράς dΣμίκρυνση γραμματοσειράς
ΝΕΑ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ
Δεν βρέθηκε πρόσφατο περιεχόμενο
Δ Τ Τ Π Π Σ spacerheight22 Κ
         
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30