Ερευνητικά Νέα

Νέα:  
Περιορίστε τα αποτελέσματα με βάση αυτή τη θεματική ενότητα Ανακοινώσεις Αρχικής Σελίδας (38) Περιορίστε τα αποτελέσματα με βάση αυτή τη θεματική ενότητα Νέα / Ανακοινώσεις / Δελτία Τύπου (22)
Τίτλος
24/09/2019, Το ΑΠΚΥ 'παρών' στη Βραδιά του Ερευνητή 2019
Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) θα συμμετάσχει για 8η συνεχή χρονιά στη Βραδιά του Ερευνητή 2019. Στην ετήσια γιορτή της επιστήμης, της έρευνας και της καινοτομίας, η οποία θα πραγματοποιηθεί στις 27 Σεπτεμβρίου, θα παρουσιάσει το ΑΠΚΥ τα υψηλού επιπέδου ερευνητικά του επιτεύγματα και το παραγόμενο από αυτά όφελος προς την κοινωνία. Συγκεκριμένα, στο εκθετήριο του ΑΠΚΥ, η ερευνητική ομάδα του Εργαστηρίου Υπολογιστικής Νόησης με επικεφαλής τον Αναπληρωτή Καθηγητή Λο...
12/06/2019, Περιβαλλοντική εκπαίδευση μέσω των συστημάτων παρακολούθησης θανάτων άγριας πανίδας στο οδικό δίκτυο σε ημερίδα του ΑΠΚΥ και του Terra Cypria
Με κύριο στόχο τη μείωση της απώλειας της βιοποικιλότητας και την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας για το φαινόμενο και τις επιπτώσεις των θανάτων άγριας πανίδας στο οδικό δίκτυο της χώρας μας.
07/05/2019, Kick off meeting για το έργο «Innovations in Water Education Programs: Enhancing water security and socio-economic development in the Eastern Mediterranean under Climate Change»
Άρχισε η υλοποίηση του νέου ερευνητικού έργου με τίτλο «Innovations in Water Education Programs: Enhancing water security and socio-economic development in the Eastern Mediterranean under Climate Change», στο οποίο συμμετέχει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου
20/02/2019, WeNet : Internet of Us
Open University of Cyprus is part of the consortium that implements the new Horizon 2020 funded research project titled "WeNet - Internet of Us". WeNet is a multidisciplinary project – using computer science, sociology and engineering – that will create a platform that enables people to support each other in a way that transcends geographical and cultural backgrounds.
14/02/2019, Σε τέσσερα (4) νέα ερευνητικά έργα το Εργαστήριο Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων του ΑΠΚΥ
Σημαντικές ερευνητικές δράσεις του Εργαστηρίου Τηλεπικοινωνιακών Συστημάτων του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ) θα υλοποιηθούν με επιχορήγηση από το Ίδρυμα Προώθησης Έρευνας.
08/11/2018, Κενές Θέσεις Ερευνητών σε εσωτερικά ερευνητικά έργα του ΑΠΚΥ
To Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), στο πλαίσιο των ερευνητικών δραστηριοτήτων του, δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση κενών θέσεων ερευνητών σε δύο (2) έργα, τα οποία χρηματοδοτούνται από τον προϋπολογισμό του Ιδρύματος.
05/11/2018, Κενές Θέσεις Ερευνητών σε εξωτερικά ερευνητικά έργα του ΑΠΚΥ
To Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ), στο πλαίσιο των ερευνητικών δραστηριοτήτων του, δέχεται αιτήσεις για την πλήρωση κενών θέσεων ερευνητών, μερικής ή πλήρους απασχόλησης, σε τρία (3) ερευνητικά έργα.
17/10/2018, Ερευνητικό Κέντρο Αλγοριθμικής Διαφάνειας - CyCAT με έδρα το ΑΠΚΥ
Με σημαντική προστιθέμενη αξία στην ερευνητική δράση του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ), αλλά και στην ερευνητική υποδομή της Κυπριακής Δημοκρατίας, άνοιξε και επίσημα τις πύλες του στις 9 Οκτωβρίου 2018 το Ερευνητικό Κέντρο Αλγοριθμικής Διαφάνειας (Cyprus Center for Algorith...
11/10/2018, Σε νέο ερευνητικό έργο με τίτλο «Gamified, media-based training of reading fluency» συμμετέχει το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου
Στο νέο ερευνητικό έργο «Gamified, media-based training of reading fluency (GameLet)», που στόχο έχει την ανάπτυξη και την καλλιέργεια της αναγνωστικής ευφράδειας στη μητρική και ξένη γλώσσα.
08/10/2018, Συνάντηση εργασίας στη Λευκωσία για την ερευνητική δράση COST με θέμα «Προαγωγή της Θαλάσσιας Προστασίας στις Ευρωπαϊκές και Συνεχόμενες Γειτονικές Θάλασσες»
Συνάντηση εργασίας των εταίρων που υλοποιούν την ερευνητική δράση COST με τίτλο «Προαγωγή της Θαλάσσιας Προστασίας στις Ευρωπαϊκές και Συνεχόμενες Γειτονικές Θάλασσες» (Advancing marine conservation in the European and contiguous seas (MarCons)) διοργάνωσε το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου (ΑΠΚΥ) στις 2-3 Οκτωβρίου 2018, στη Λευκωσία. Συντονιστής της ερευνητική...
Βρέθηκαν 53 εγγραφές, εμφανίζονται από 1 έως 10.Πρώτη Προηγούμενη 123456 Τελευταία