29/12/2011
Υποβολή Αιτήσεων για Σπουδές στο ΑΠΚΥ: Ακαδημαϊκό Έτος 2012-2013

Πρόσκληση για την υποβολή αιτήσεων για εισδοχή σε 1 Προπτυχιακό και 13 Μεταπτυχιακά Προγράμματα του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου
 
Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου, το μοναδικό κατ’ εξοχήν πανεπιστήμιο της χώρας που προσφέρει σπουδές με τη μεθοδολογία της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης, βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι δέχεται αιτήσεις για εισδοχή στα Προγράμματα Σπουδών (πτυχιακά, Μάστερ και διδακτορικά) και τα Προγράμματα Διά Βίου Μάθησης που θα προσφέρει κατά το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013.
 
Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων γίνεται αποκλειστικά μέσω του ιστοχώρου του Πανεπιστημίου στη διεύθυνση: http://portal.ouc.ac.cy/applicants.aspx, από τις 4 Ιανουαρίου 2012, μέχρι και την Πέμπτη, 15 Μαρτίου 2012. Αιτήσεις για τα προγράμματα που προσφέρονται στην αγγλική γλώσσα μπορούν να υποβληθούν μέχρι και τις 15 Ιουνίου 2012.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν τον ιστοχώρο του ΑΠΚΥ στη διεύθυνση www.ouc.ac.cy, για όλες τις απαραίτητες πληροφορίες και οδηγίες. Καλούνται, επίσης, προτού υποβάλουν αίτηση, να βεβαιωθούν ότι πληρούν τις προϋποθέσεις εισαγωγής στο πρόγραμμα σπουδών της επιλογής τους, οι οποίες είναι αναρτημένες στον ιστοχώρο του Πανεπιστημίου.

Περισσότερες πληροφορίες για τα προγράμματα που θα προσφερθούν το ακαδημαϊκό έτος 2012-2013 στη συνημμένη ανακοίνωση και στο διαδικτυακό τόπο: Προγράμματα Σπουδών

 
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter _blank
Μεγένθυση γραμματοσειράς dΣμίκρυνση γραμματοσειράς