15/05/2018
Το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων: 2ο Spoudase Festival 19-20 Μαΐου 2018

Το δημόσιο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου  (ΑΠΚΥ) δίνει το παρών στο Φεστιβάλ Εκπαίδευσης «SpoudaseFest», που πραγματοποιείται στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων στις 19-20 Μαΐου 2018.  
 
Οι επισκέπτες του SpoudaseFest18 θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν τον τρόπο, τα κριτήρια εισδοχής και την εξ αποστάσεως εκπαιδευτική μεθοδολογία και κυρίως τα προγράμματα σπουδών προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου, που προσφέρει το ΑΠΚΥ για το ακαδημαϊκό έτος 2018-2019. Πρόκειται για 4 προπτυχιακά και  22 μεταπτυχιακά προγράμματα, εκ των οποίων 5 στην αγγλική γλώσσα,  στα οποία ήδη φοιτούν περίπου 5.000 φοιτητές. Το ΑΠΚΥ προσφέρει ακόμα τη δυνατότητα παρακολούθησης 40 αυτοτελών Θεματικών Ενοτήτων στο πλαίσιο της δια βίου μάθησης, καθώς και προγράμματα κατάρτισης σύντομης διάρκειας σε θέματα επιχειρηματικότητας & καινοτομίας.
 
 
Η περίοδος υποβολής αιτήσεων ολοκληρώνεται στις 21 Ιουνίου 2018. Αιτήσεις υποβάλλονται μόνο ηλεκτρονικά μέσω του www.ouc.ac.cy


Η εκπαιδευτική μεθοδολογία του ΑΠΚΥ:
Οι σπουδές στο ΑΠΚΥ πραγματοποιούνται αποκλειστικά εξ αποστάσεως, με την αξιοποίηση καινοτόμων εργαλείων τηλε-εκπαίδευσης και κατάλληλων διαδραστικών παιδαγωγικών μεθόδων. Η Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης eClass είναι το κύριο μέσο διδασκαλίας και μάθησης, μέσω της οποίας παρέχεται το πολυμεσικό εκπαιδευτικό υλικό. Η διδασκαλία από το έμπειρο ακαδημαϊκό προσωπικό του ΑΠΚΥ συνεπικουρείται από δια ζώσης ή υβριδικές (μέσω διαδικτύου) Ομαδικές Συμβουλευτικές Συναντήσεις, διαδικτυακές διαλέξεις και τηλεσυναντήσεις. Η φυσική παρουσία των φοιτητών σε αίθουσες διδασκαλίας, απαιτείται μόνο στην τελική εξέταση των Θεματικών Ενοτήτων. Εξεταστικά κέντρα οργανώνονται σε Κύπρο και Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη) και, υπό προϋποθέσεις, σε τρίτες χώρες.
 
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter _blank
Μεγένθυση γραμματοσειράς dΣμίκρυνση γραμματοσειράς