11/04/2018
Παράταση στο Call for Papers για το διεθνές συνέδριο «Μέσα, Πόλις, Αγορά – Δημοσιογραφία & Επικοινωνία στην Ψηφιακή εποχή»

Μέχρι την Τετάρτη, 25 Απριλίου 2018, στις 23:55 το βράδυ μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να υποβάλουν τις περιλήψεις/abstracts για τη συμμετοχή τους στο διεθνές συνέδριο #AMIRetreat2018 "Μέσα, Πόλις, Αγορά: Δημοσιογραφία και Επικοινωνία στην Ψηφιακή Εποχή" ("Media, Polis, Agora: Journalism & Communication in the Digital Era”), το οποίο θα πραγματοποιηθεί στη Θεσσαλονίκη. Το συνέδριο θα λάβει χώρα μεταξύ 27 και 29 Σεπτεμβρίου 2018 και συνδιοργανώνεται από το Μεταπτυχιακό Πρόγραμμα Σπουδών (ΜΠΣ) «Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία» του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου (ΑΠΚΥ), το Advanced Media Institute (AMI) και το  Εργαστήριο Σπουδών και Εφαρμοσμένων Ερευνών (Laboratoire d’ Études et de Recherches Appliquées en Sciences Sociales) του Université Toulouse III - Paul Sabatier.
 
Στόχος του συνεδρίου είναι να κτίσει γέφυρες μεταξύ του ακαδημαϊκού χώρου και του κόσμου της δημοσιογραφίας, των Μέσων ενημέρωσης και της πολιτικής και να κοντά επιστήμονες, ερευνητές, ακαδημαϊκούς, δημοσιογράφους και επαγγελματίες των Μέσων ενημέρωσης. Στο πλαίσιο του συνεδρίου και με στόχο την ευρύτερη σύνδεση της ακαδημίας με τη Δημοσιογραφία, τα Μέσα ενημέρωσης και την πολιτική, είναι ευπρόσδεκτα Εργαστήρια και Σεμινάρια σχετικά με τα θέματα του #AMIRetreat2018, στα οποία θα παρουσιαστούν καινοτόμα προγράμματα, θα συζητηθούν ιδέες και θα κοινοποιηθούν βέλτιστες πρακτικές.
 
Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το Call for Papers και το συνέδριο: http://amiretreat2018.advancedmediainstitute.com


 
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter _blank
Μεγένθυση γραμματοσειράς dΣμίκρυνση γραμματοσειράς