29/11/2017
Η σύγχρονη κυπριακή κοινωνία στον ερευνητικό φακό του ΑΠΚΥ: Παρουσίαση πτυχιακών εργασιών του προγράμματος "Αστυνομικές Σπουδές" (5/12/2017)

Αστυνομική διαφθορά, σεξουαλική κακοποίηση ανηλίκων, sex trafficking, οδήγηση και υπερήλικες, η ιστορική διαδρομή της αστυνόμευσης στην Κύπρο, η χαρτογράφηση στην υπηρεσία της πρόληψης & καταπολέμησης του εγκλήματος: ενδιαφέροντα και επίκαιρα ζητήματα που απασχολούν τη σύγχρονη Κυπριακή κοινωνία, αποτέλεσαν το αντικείμενο πτυχιακών εργασιών των φοιτητών του προπτυχιακού προγράμματος Αστυνομικές Σπουδές του Ανοικτού Πανεπιστημίου Κύπρου.

Οι πτυχιακές εργασίες που ξεχώρισαν για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, θα παρουσιασθούν από τους συγγραφείς τους στις 5 Δεκεμβρίου 2017 και θα μπορούν να τις παρακολουθήσουν ενδιαφερόμενοι και λοιπό κοινό.
 
Η παρουσίαση των πτυχιακών εργασιών θα πραγματοποιηθεί στο Κεντρικό Αμφιθέατρο της Cyta (Οδός Τηλεπικοινωνιών, Στρόβολος) στη Λευκωσία (18:00-20:30).

Την εκδήλωση θα χαιρετίσουν ο Αρχηγός της Αστυνομίας Κύπρου, κ. Ζαχαρίας Χρυσοστόμου και ο Κοσμήτορας της Σχολής Οικονομικών Επιστημών και Διοίκησης του ΑΠΚΥ, Καθηγητής Πέτρος Πασιαρδής.


 
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter _blank
Μεγένθυση γραμματοσειράς dΣμίκρυνση γραμματοσειράς