06/09/2017
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΕΓΓΡΑΦΕΣ

Ολοκληρώθηκε χθες, 5 Σεπτεμβρίου, η δεύτερη περίοδος υποβολής αιτήσεων για εισδοχή σε 21 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ (επιπέδου Μάστερ) και 4 ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ προγράμματα σπουδών για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 (έναρξη σπουδών Σεπτέμβριος 2017).
 
Η εξέταση των αιτήσεων όλων των υποψηφίων με βάση τις ελάχιστες προϋποθέσεις εισδοχής στο εκάστοτε πρόγραμμα σπουδών έχει ολοκληρωθεί και οι υποψήφιοι θα λάβουν ενημέρωση στο προσωπικό ηλεκτρονικό τους ταχυδρομείο οι νεοεισερχόμενοι και στο φοιτητικό τους ηλεκτρονικό ταχυδρομείο οι υφιστάμενοι φοιτητές.
 

Τα χρονοδιαγράμματα για τις επόμενες ενέργειες των υποψηφίων, αλλά και των υφιστάμενων φοιτητών είναι:
 
  • Αποδοχή προσφερόμενης θέσης (νεοεισερχόμενοι): μέχρι την Παρασκευή, 8 Σεπτεμβρίου στις 10.00 το πρωί.
  • Εγγραφές και Προσθαφαιρέσεις σε Θεματικές Ενότητες: από τις 8 Σεπτεμβρίου (12.00 το μεσημέρι) έως τις 12 Σεπτεμβρίου (μέχρι τις 13.30 το μεσημέρι).

Συνδεθείτε για:

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εγγραφή σας στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου μπορείτε να επικοινωνείτε:
 
  • με το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΠΚΥ στο +357 22411600 ή στο +357 22411711 καιΤο ΑΠΚΥ είναι δημόσιο και αποκλειστικά εξ αποστάσεως πανεπιστήμιο, το οποίο προσφέρει τη δυνατότητα απόκτησης πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και αξιόπιστων τίτλων σπουδών για επιστημονική και επαγγελματική εξέλιξη, χωρίς τους περιορισμούς της συμβατικής διδασκαλίας. Αξιοποιώντας σύγχρονες και καινοτόμες τεχνολογίες μάθησης και ευέλικτη εκπαιδευτική μεθοδολογία, το ΑΠΚΥ προσφέρει υψηλών προδιαγραφών, αναγνωρισμένα μεταπτυχιακά και προπτυχιακά προγράμματα στην ελληνική και την αγγλική γλώσσα, σε μεγάλο εύρος επιστημονικών αντικειμένων, με προσιτά δίδακτρα και υποτροφίες.
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter _blank
Μεγένθυση γραμματοσειράς dΣμίκρυνση γραμματοσειράς