29/03/2017
ΠΑΡΑΤΑΣΗ στην υποβολή αιτήσεων εισδοχής για το 2017-2018 μέχρι τις 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ (11.00π.μ.)

Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου: Σπουδές προσαρμοσμένες στις ανάγκες σου !

 
 
 
Με ΝΕΑ καταληκτική ημερομηνία τις 28 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2017
και ένα ΝΕΟ προπτυχιακό πρόγραμμα στα Οικονομικά, το Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου δέχεται αιτήσεις εισδοχής
σε 22 ΜΕΤΑΠΤΥΧΙΑΚΑ και 4 ΠΡΟΠΤΥΧΙΑΚΑ προγράμματα σπουδών,
ενώ ανακοίνωσε θέσεις για υποψήφιους διδάκτορες σε 13 επιστημονικά πεδία.


Για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018, όλα τα προγράμματα σπουδών προσφέρονται με 10% μειωμένα δίδακτρα, που επιπρόσθετα καταβάλλονται σε δόσεις (για το χειμερινό εξάμηνο και τα ετήσια προγράμματα μέχρι Νοέμβριο 2017 και για το εαρινό εξάμηνο μέχρι Μάρτιο 2018). Ακόμη, πρόσθετη έκπτωση 5% παραχωρείται σε όλους όσοι θα αποπληρώσουν το συνολικό κόστος φοίτησης για το ακαδημαϊκό έτος πριν την έναρξή του (συγκεκριμένα μέχρι τις 6 Σεπτεμβρίου 2017). Παράλληλα, σταθερά προσανατολισμένο στον κοινωνικό του ρόλο και με βάση κοινωνικοοικονομικά κριτήρια, το ΑΠΚΥ προσφέρει δυνατότητες για λήψη υποτροφίας σε όλα τα προγράμματα σπουδών.
 
Το ΑΠΚΥ είναι κρατικό και το μοναδικό αποκλειστικά εξ αποστάσεως πανεπιστήμιο στην Κύπρο. Αξιοποιώντας τη δεκαετή εμπειρία και τεχνογνωσία του, το εγνωσμένου κύρους ακαδημαϊκό προσωπικό και την υπερσύγχρονη Πλατφόρμα Τηλεκπαίδευσης που ανέπτυξε, προσφέρει στον καθένα την πολύτιμη δυνατότητα να παρακάμψει περιορισμούς της συμβατικής διδασκαλίας και να αποκτήσει έναν αναγνωρισμένο (από τον Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π. στην Ελλάδα) τίτλο σπουδών σε μεγάλο εύρος επιστημονικών αντικειμένων. Η φοίτηση στο ΑΠΚΥ διακρίνεται από ευελιξία και είναι ευπροσάρμοστη στις υποχρεώσεις και τις ανάγκες των σπουδαστών, ενώ η φυσική τους παρουσία είναι υποχρεωτική μόνο στις εξετάσεις, που πραγματοποιούνται σε εξεταστικά κέντρα στην Κύπρο και στην Ελλάδα (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κρήτη).
 
Πέρα από τα προγράμματα που οδηγούν σε απόκτηση τίτλου σπουδών, το ΑΠΚΥ προσφέρει στο ευρύ κοινό ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ σε θέματα επιχειρηματικότητας & καινοτομίας και ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΔΙΑ ΒΙΟΥ ΜΑΘΗΣΗΣ (αυτοτελείς Θεματικές Ενότητες) που καλύπτουν σύγχρονα γνωστικά πεδία. Επίσης, προσφέρει ευκαιρίες εξ αποστάσεως πανεπιστημιακής εκπαίδευσης και κατάρτισης στους Κύπριους Εθνοφρουρούς, παράλληλα με την στρατιωτική τους θητεία.
 

ΑΙΤΗΣΕΙΣ

Οι αιτήσεις εισδοχής για το ακαδημαϊκό έτος 2017-2018 υποβάλλονται, μέχρι και τις 28 Απριλίου 2017 στις 11.00π.μ. [νέα καταληκτική ημερομηνία] στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://applications.ouc.ac.cy/admissions?sap-language=EL#

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Για περισσότερες πληροφορίες για τα προσφερόμενα προγράμματα, την εκπαιδευτική μεθοδολογία και τη φοίτηση στο Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου μπορείτε να επικοινωνείτε:
  • με το τηλεφωνικό κέντρο του ΑΠΚΥ στο +357 22411600 και
  • στο admissions@ouc.ac.cy

 


 
Μοίρασμα στο facebook Μοίρασμα στο twitter _blank
Μεγένθυση γραμματοσειράς dΣμίκρυνση γραμματοσειράς